Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so otročki začeli.. 5.2.2006 10:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Za spanje ti ne vem povedat, ker Gašper spi ene 3x po največ pol ure. Očitno mu je to zadost. Pa dvomim, da bo kakšen drug ritem dobil. Mi smo stari 7m, pa že dobi hrano v koščkih. Ima sicer že 4 zobke, ampak mislim, da to ni zdej nek pogoj. Sam pa je banano, hruško, piškote in krhlje pomaranče. Sicer žlico zna tud dat v usta, ampak da bi pa vedel, da jo mora prej pomočit v krožnik, to pa ne
|
|
|
|
RE: Kdaj so otročki začeli.. 5.2.2006 10:49:22
|
|
|
|
tralala
|
Če se ne motim nekje pri enem letu. Zdaj ima 21 mesecev in včasih spi čez dan tudi po 3 ure hkrati.
|
|
|
|
RE: Kdaj so otročki začeli.. 5.2.2006 11:00:36
|
|
|
|
Špacka
|
Moja je stara 11 mesecev pa še vedno nima pravega ritma dnevnega spanja. Dopoldne spi 30 min, popoldanski spanec pa trenutno preskoči, ampak je pa zvečer od pomanjkanja spanja prava sitnoba, samo spat pa noče.Tako da, jaz še vedno upam... Pri hranjenju že od začetka dobi svojo žličko in zdaj smo tako napredovale, da me ona hrani s svojo prazno žličko, jaz njo s polno in se ji tako fajn zdi.Pri 8 mesecih sem ji že dala koščke hrane, čeprav je imela samo en zob, v bistvu sen ji dala čisto male koščke, tako da se ji ni zaletelo...ji pa pa še vedno hrano malo pretlačim z vilico, koščke hrane dam pa pred njo in si sama da v usta.
|
|
|
|
RE: Kdaj so otročki začeli.. 5.2.2006 11:41:37
|
|
|
|
alenkapk
|
Pri nas je tudi ta spanec totalno nepredvidljiv . Prej je veljalo, da če čez dan ne spi dvakrat, ponoč spi slabo. Zdej je glih kontra - če spi čez dan enkrat 1 uro ali več, ponoč spi v redu (beri: zbudi se samo dvakrat ).... Bo že enkrat. Stari smo pa skoraj 1 leto.
|
|
|
|
RE: Kdaj so otročki začeli.. 5.2.2006 13:49:53
|
|
|
|
Dolina
|
Zoja bo stara eno leto, pa gre skoraj vsak dan ob drugi uri spat - podnevi. Spi pa čist različno od 45min do 2 uri (kar je zelo redko, ap še to pri tašči, mene ima očitno preveč rada in bi rada bila več z mano ). Večinoma pa spi samo 1x na dan. Mi smo komaj pred mesecem dni zaželi vsaj malo po koščkih jest. Žlico pozna pa samo kot igračo (najrajš tolče z njo po hrani) tako, da se še niti ne učiva samostojnega hranjena (razen ko je kakšno sadje po koščkih). Lp, Dolina
|
|
|
|
RE: Kdaj so otročki začeli.. 5.2.2006 14:25:48
|
|
|
|
Urška//
|
¸Ojla joj pri nas je katastrofa to spanje podnevi, zbudi se ob 7 zjutraj , pol je ob 11 že ful utrujena in takrat sma ponavadi na sprehodu in zaspi v vozičku, potem jo dam po kosilu okoli 1 spat (jo morem na rokah dat, ker sama tak ne bi šla), evo mi spi celih 20 min, za znoret, potem je okoli 5 popoldne spet ful zaspana in tečna in vse, ampak spat pa ne bi šla, jo morem spet na roke dat in jo prav prisilit, evo spet spi 20 minut. Ne vem celi dan je ful aktivna, ful se plazi, samo bi norela, zvečer ob 8 (ob tej uri je prej hodla brez problema spat), ona ni nič zaspana, bi norela do 10 zvečer če bi lahko, ampak jo dam spet na roke tam okoli pol 9, te pa zaspi.Ponoči pa se itak dvakrat zbudi . Ni nam preveč lepo s tem spanjem aja stara pa je 9 mesecev lp
< Sporočilo je popravil Urška// -- 5.2.2006 14:26:15 >
|
| Stran: [1] |
sindarinKolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?do 10 evrov (
31%)
10- 20 evrov (
46%)
20-30 evrov (
15%)
30-40 evrov (
3%)
40-50 evrov (
3%)
nad 50 evrov (
2%)
Število vseh glasov: 226Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!