|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj so dobili vse zobke?
27.3.2007 12:07:35   
Anonimen
Meni je moje dete sumljivo. Malo prezgodaj se mi zdi, da bi 16,5 mesečnik že dobil vse zobke. Ali? user posted image

Kdaj so vaši otroci dobili petke?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj so dobili vse zobke?
27.3.2007 12:09:27   
Anonimen
Pri dveh letih in pol.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2007 12:21:22   
Anonimen
Naša je stara 27 mesecev in ji je prejšnji teden prišla ven prva petka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2007 12:22:57   
Naja31
Moj bo zdaj star 2 leti in ima dve petki še zunaj že več kot en mesec, drugi dve bosta kmalu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2007 12:26:55   
Anonimen
Potem je verjetno res prezgodaj. Ampak zakaj za vraga si vse prste not poriva, pa se slini kot še nikoli. PA še prehlajeni smo kot vedno, ko dobivamo zobke user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2007 12:29:22   
Anonimen
Zakaj bi bilo prezgodaj? Eni prej, drugi kasneje, kdaj pa mu je zrasel prvi zob?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2007 12:31:30   
Anonimen
pri 5,5 mesecev. Čez koliko časa pa pridejo petke za štirkami?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2007 12:33:33   
Anonimen
To je pa potem čisto možno, če je tako zdogaj dobil prvega. Naš je prvega pri 11 mesecih. Ne vem, ampak mislim, da ni nekega časovnega pravila, po katerem izraščajo zobje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2007 12:47:33   
bini
ja, pravila res ni...
naša je stara 33m pa ima šele dve petki -cca 2 meseca jih ima...spodnji dve sedaj ven rineta in se slini ko nora - skor 3 leta stara ampak brez slinčka jo lahk skoz preoblačim... user posted image
je pa bil med zadnjo štirico in prvo petko razmika skoraj 1 leto.. .sam za info kolk so si različni :))

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2007 12:52:51   
TaRe*
Mi smo bili včeraj pri zobozdravniku,prvič na pregledu.Ima že tudi vse...zadnja petka je ravno pokukala ven.Stara je 32 mesecev in je zdravnica rekla "o,že vse imaš zunaj pa še nisi 3 leta stara" tudi jaz nisem vedela,da nekaterim še kasneje pridejo ven petice.user posted image

............ja,takle mamo..;)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2007 13:04:14   
Nika v službi
Prebiram tole in ugotavljam, kako so otroci res različni. Mi do 10. meseca nismo imeli nobenega zobčka, sedaj pri 18. mesecih pa imamo vse razen petk, torej 16 zobkov!

Divje, prav res!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2007 13:09:41   
piščanc
starejša je pri 18 mesecih dobila prva zgornja zoba, mališan je imel pa že vse zobe

možno je

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2007 14:07:18   
tulip
Naš ima 19mes in mu manjka samo še ena petka, ostalo se je že vse prerinilo!user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.3.2007 14:19:23   
kofetek2010
dej nehi Urska s temi zobmi user posted image user posted image user posted image  

men je naša tamala tud sumljiva, pa 5 tud še ni videt user posted image  

me prav zanima kdo bo imel prej petice tvoj ali moja??? user posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.3.2007 14:31:06   
mily
Moja je prvi zobek dobila dokaj pozno (8.5m). Je mela vse uzunih že pred 2. rojstnim dnem, čeprav niti ne vem točno kdaj. Ni mela nikoli nobenih težav pri izraščanju.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2007 17:25:39   
Maxica
Maxu manjkata še zgornji dve petici pri dobrih dveh letih in pol. Je pa prvega dobil šele pri 11 mesecih.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2007 19:41:22   
Anonimen
Sva bila pri P zaradi močne viroze in pravi, da so dlesni napete. Torej bomo le dobili petke. user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.3.2007 7:54:13   
popi
Vse je možno.Naš mali je dobil prvega pri petih mesecih.So pa potem poganjali kot gobice po dežju.Vsake dva dni enega.So me že debelo gledali,ko sem rekla,da ima nov zob.Dude ni imel,slinil se je zelo...Značilno je bilo,da je bila dlesen napeta in tudi kaka viroza zraven.Ko se je pozdravil pa polno novih zobkov.Siten ni bil preveč so ga pa dlesni "dražile".Smo jih masirali z Calpol gelom iz lekarne.Ja pri letu in pol je bilo vse končano oz.polna usta.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?