Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj 15.3.2008 18:00:52
|
|
|
|
Naja30
|
Čebulo in česen lahko, ko začne jesti z vami, okoli 10m. Moja je stara 15m in smokijev še ni jedla. Me je kar malo strah, ker se je kolega skoraj zadušil z njimi
|
|
|
|
RE: kdaj 15.3.2008 19:15:13
|
|
|
|
Paštetka
|
Smoki po enem letu, ker vsebuje arašide. Čebulo, česen pa tam okrog 8 meseca, ko lahko že vse je. Seveda česen v špinači, čebulo v krompirju (praženo) lahhko že prej. Jaz sem mojimo česen in pražen krompir že od 6,5 meseca dajala.
|
|
RE: kdaj 15.3.2008 19:23:14
|
|
|
|
April
|
Smokija ne rabi, ne vem zakaj bi mu ga potem ponujala Raje mu daj košček kruha v roke.
|
|
|
|
RE: kdaj 15.3.2008 19:55:52
|
|
|
|
pikalonca
|
Naša tavečja smokija ni jedla pred 1,5 letom ,ker me je bilo strah da se ji bo zalebil na nebo ali da se ji bo zaletelo. in pri tadrugem tudi vem da ne bom nič hitela, saj je še toliko stvari s katerimi se otrok lahko "posladka".
|
|
RE: kdaj 18.3.2008 15:32:06
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Smoki po enem letu, ker vsebuje arašide. Čebulo, česen pa tam okrog 8 meseca, ko lahko že vse je. Seveda česen v špinači, čebulo v krompirju (praženo) lahhko že prej. Jaz sem mojimo česen in pražen krompir že od 6,5 meseca dajala. A veš, da se že nekaj časa sprašujem, če lahko dam malemu pražen krompir s čebulo. A paradižnik si tudi že probala?? naj se ga ne bi dajalo do 1. leta
|
|
RE: kdaj 18.3.2008 22:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Smoki? Zaradi arašidov, ki so zelo alergeni, ga naša (13 m) še ni jedla in ga tudi še lep čas ne bo. To pa res ni hrana, okrog katere bi te moralo skrbeti, kdaj začeti z uvajanjem. Čebulo pa sem dala kar kmalu, mesec ali dva po začetku uvajanja, česen pa še kasneje.
< Sporočilo je popravil hothien -- 18.3.2008 22:51:08 >
|
|
|
|
RE: kdaj 20.3.2008 15:41:39
|
|
|
|
Paštetka
|
Pajac, jaz sem ji že dala pražen krompir. paradajza kot samostojnega ji še nisem dala, ker je starejši sine razvijal še po 1 letu nanj alergijo. Je bil skoz pikast okrog ust. Sem ji pa dala že skorjico pice, kjer so bili gor pelati za žulit, pa ni bilo ničesar. Saj rob pice je itak kot kruh.
|
|
RE: kdaj 20.3.2008 21:13:37
|
|
|
|
BlackyMouse
|
Jaz bi namesto smokijev dala palčke, grisini ali kako. Moj 8 mesečnik jih obožuje in lepo je..
|
|
RE: kdaj 20.3.2008 21:29:04
|
|
|
|
SOULatka
|
smoki, čips, palčke,...vso to pardon-sivnajrijo...ne! jaz mislim tako:dokler jaz zbiram kaj je in nima vpliva na hranenje, bo jedel čim bolj zdravo! še preveč bo čipsa in čokolade in tega...
|
|
RE: kdaj 21.3.2008 11:38:25
|
|
|
|
MissLady
|
Smoki je pa res sama svinjarija... tudi jaz mu ga ne bom ponujala. Bo sam še prehitro posegel po njem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?