|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj slabosti?
18.5.2005 23:01:07   
Anonimen
Berem, kako imate/ste imele nekatere težave s slabostjo in bruhanjem. Jz sem v 6. tednu in razen utrujenosti in "PMS"-ja (sej se razumemo ane?) nimam (še) nobenih težav. (razen špikanja, kar pa je baje normalno). Zanima me, kdaj so po vaših izkušnjah nastopile slabosti?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj slabosti?
18.5.2005 23:18:02   
Jessy
Pri meni jih do danes še ni bilo. Ne želi si jih in upaj, da boš tudi ti ena izmed redkih srečnic, ki jim ni slabo. Uživaj v tem, da ti nič ni!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj slabosti?
18.5.2005 23:27:42   
Anonimen
V katerem tednu pa si? Joj, res si močno želim, da mi ne bi bilo slabo...zaenkrat dobro kaže :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj slabosti?
18.5.2005 23:35:51   
Anonimen
Caffee, meni je postajalo slabo nekje - preračunano - v 4. - 6. tednu. In potem se je vleklo do približno 15. tedna, ko sem šla v bolnico. Tam pa so slabosti čudežno izginile.:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 6:39:07   
puri
Meni je bilo slabo že nekaj dni pred pričakovano M,........bodi vesela, da tebi ni slabo, ker to res ni luštno!

lp;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 7:12:44   
Jessy
Noseča sem v 29. tednov in 2 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 8:03:49   
Anonimen
Jessy, pa nič slabo?!:bravo::bravo::bravo: to je pa res super. Hehe, eni pravijo, da če nosečnici ni slabo in nič ne bruha, da bo fantek? Ali si kaj vprašala katerega spola je :duda:? No, sicer pa ni važno, glavn, da bo fant zdrav :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 9:18:10   
Lana_s
caffe ne zanašaj se na to. Svakinji ni bilo čisto nič slabo pa ima punčko, meni je blo ko:hudicek: in mislim, da bo fantek (ni še 100%). Slabosti so se mi pa začele v 6-7 tednu. Ne želi si jih, ker je to nekaj hudo groznega - vsaj pri meni je bilo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 10:08:38   
Nannn
tkole jest sem zdej noseca 6 tednov pa dva dni in mi je slabo po malo cez cel dan...ne bruham in vcasih si prav zelim da bi slo to iz mene ven ampak kar nic od tega...pojem kaksen navaden piskot in vitamin B6 z C vitaminom in mi je bolje...

Bodi srecna da se do sedaj se to ni pojavilo in res si ne zeli ker je zelo mucno...

:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 11:03:42   
šnucika
pri meni se je začelo konec petega tedna......naenkrat in zelo hudo,sicer pa brez bruhanja....ampak niti stati nisem mogla od slabosti,pa zelena sem bila,pa vse mi je smrdelo....
no,zdaj pa je že počasi bolje,še vedno čutim slab želodec,čez cel dan,ampak ni več grooooozno....:bravo:
stvari,ki so mi prej dišale,pa mi še vedno smrdijo,med njimi tudi moji najljubši parfumi,pralni prašek,dišeče svečke.....

Tudi jaz pravim,uživaj,če ni slabosti!!!:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 11:17:15   
Anonimen
Ne, sej si ne želim slabosti, sploh ne!! Trenutno še uživam. Najbolj sem vesela, da mi nič ne smrdi in da nimam povečanega apetita. Nekaterim nosečnicam zapašejo neke čudne kombinacije hrane (npr. albert piškoti in pašteta, kot moji kolegici). Jem normalno. Najbolj sem vesela, da lahko pijem kavo, ki jo imam takoooo rada (največ 2/dan, ne več)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 12:16:25   
tinkamiška
Caffee, jst sem med 6 in 7 tednom, pa so se mi slabosti začele kakšen dober teden nazaj, ampak nič ne bruham. Zjutraj se zbudim zaradi slabosti se prisilim in pojem kakšen corn flakes, potem je pa kašni dve uri fajn, potem se pa spet pojavi in spet nekaj poje in tako je čez cel dan. Ampak sem pa vesela, da ne bruham;)

Je pa hecno, včasih mi kakšna hrana smrdi, ko jo pa poskusim je pa ne morem nehat jest:)-:)-:)-

Drži se:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 12:50:52   
Nannn
tinkamiska a se ti zdi da imas kaj vecji trebuh?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 12:52:16   
tinkamiška
Ja men se zdi, ampak možek pa pravi da ne:zmeden: Ko se pa najem mi pa itak ful vn štrli:)- Hlače me mal tiščijo, kaj pa vem, za mene je večji:)-:)-:)-

Kaj pa pri tebi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 13:00:01   
Anonimen
Jz sem pred nosečnostjo zjutraj imela trebuh raven ali celo malo notri potegnjen. No, zdej mam pa zjutri napet trebuh, kot bi me grozno na wc tiščalo :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 13:02:04   
tinkamiška
No potem, pa zgleda da moj trebuh ni samo plod moje domišljije:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kdaj slabosti?
19.5.2005 15:35:28   
Nannn
ja tinkamiska imam vecji trebuh...in se par hlac da mi je prav ostalo nic vec...edino kar me malo strasi je da nimam samo take majcke z kratkimi rokami ki so zelo ozke in kratke...saj sem vcasih samo take nosila...jutri bom sla mal pogledat ce dobim kaj bolj ohlapnega ampak da ni prevec ohlapno nekaj vmes...ampak mislim da me bodo pocas vsi postudiral in me razkrinkal..predvsem v sluzbi ne mislim neki casa povedat..in ve ste ze povedale v sluzbi?

:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?