Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj sem postala sitna? 19.9.2009 11:31:24
|
|
|
|
tikatonka
|
Mogoče bi bilo dobre da si vzameš čas tudi zase. Pojdi na kavico s prijateljico, ali pa na sprehod,... da mal odklopiš vse skupaj. Tudi jaz sem tečna če sem skoz doma in sam neki pospravljam in ko pridejo ostali domov se nikjer ne pozna da sem se dopoldne trudila . Zdaj pa grem s prijateljico na kavico dopoldne, mal počvekava in je boljš.
|
|
RE: Kdaj sem postala sitna? 19.9.2009 13:56:03
|
|
|
|
Hope2
|
Men se je to zgodilo poleti (8 mesecev po pordu), en mesec sem masirala mojega za vsak drekec pekec, vse mi je šlo na jetra, vse je naredil narobe, ni bilo dobro, če sedi, če dela, če....... sploh se nisem več spoznala in posledično sva bila na hudi bojni nogi. Kupila sem si celo persen in 3 vzela, pol sem pozabla na persen in je kar minilo, samo od sebe, sploh ne vem kdaj, ne kako.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.9.2009 14:00:16 >
|
|
|
|
RE: Kdaj sem postala sitna? 19.9.2009 14:17:16
|
|
|
|
CatJa
|
Verjetno si res utrujena, preobremenjena. S tremi tako majhnimi pač ni lahko.
|
|
RE: Kdaj sem postala sitna? 19.9.2009 14:53:59
|
|
|
|
Gina
|
Utrujena si. Normalno je to, imaš tri majhne otroke in kopico dela. Sitna si pa zato, ker nimaš cajta "živet", nimaš cajta zase. Pa še nekaj časa ne bo najbrž kaj dosti boljše, četudi ti mož pomaga. Ampak ne glede na vse skup, tole obdobje mine. Čist zihr mine.
|
|
|
|
RE: Kdaj sem postala sitna? 21.9.2009 14:53:46
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Utrujena si. Normalno je to, imaš tri majhne otroke in kopico dela. Sitna si pa zato, ker nimaš cajta "živet", nimaš cajta zase. Pa še nekaj časa ne bo najbrž kaj dosti boljše, četudi ti mož pomaga. Ampak ne glede na vse skup, tole obdobje mine. Čist zihr mine. Se popolnoma strinjam. Vendar pri meni kar traja , pa je med počitnicami bolje, ko se pa prične novo šolsko leto, sem pa spet KATASTROFALNA!!! Res je, da ne skozi, kakor pač mi niha hormonsko (ne)ravnovesje (beri PMS), ampak so določeni dnevi, ko sama sebe ne prepoznam. Res bi rabila : eno gospodinjsko pomočnico + eno dobro prijateljico= time za kofi in čvek (oooo, kako to pogrešam, D@isy, oglasi se kaj )
|
RE: Kdaj sem postala sitna? 21.9.2009 20:54:58
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni IZVIRNO SPOROČILO: Gina Utrujena si. Normalno je to, imaš tri majhne otroke in kopico dela. Sitna si pa zato, ker nimaš cajta "živet", nimaš cajta zase. Pa še nekaj časa ne bo najbrž kaj dosti boljše, četudi ti mož pomaga. Ampak ne glede na vse skup, tole obdobje mine. Čist zihr mine. Se popolnoma strinjam. Vendar pri meni kar traja , pa je med počitnicami bolje, ko se pa prične novo šolsko leto, sem pa spet KATASTROFALNA!!! Res je, da ne skozi, kakor pač mi niha hormonsko (ne)ravnovesje (beri PMS), ampak so določeni dnevi, ko sama sebe ne prepoznam. Res bi rabila : eno gospodinjsko pomočnico + eno dobro prijateljico= time za kofi in čvek (oooo, kako to pogrešam, D@isy, oglasi se kaj ) A iz tam si, kot daisy? No, če boš kaj v Postojni, grem na kavo.
|
|
|
|
RE: Kdaj sem postala sitna? 22.9.2009 7:14:54
|
|
|
|
Luni
|
[/quote] A iz tam si, kot daisy? No, če boš kaj v Postojni, grem na kavo. [/quote] Se ti javim , če bom le vedela pravočasno .
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?