Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj se vrača štipendija? 6.10.2005 15:39:22
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz sem jo prejemala za 1. letnik, potem nisem nardila in sem pavzirala in se potem po enem letu pavziranja prepisala. Potem pa sem morala prinest potrdila, da sem opravila prvi letnik, da nisem rabla vračat. tak da mene so 2 leti čakali, mela sem pa zoisovo. Po mojem ti ne bo treba vračat, če zdaj ne nardiš, ampak te bodo še 1 leto čakali.
|
|
RE: Kdaj se vrača štipendija? 6.10.2005 15:43:52
|
|
|
|
digi
|
Halo, tudi jaz mislim, da ti ne bi bilo potrebno vračat- skoraj 99% sem prepričana. Pa ne že sedaj bit tako črnogleda- saj se še je komaj začelo
|
|
RE: Kdaj se vrača štipendija? 6.10.2005 15:48:03
|
|
|
|
soncece24
|
za ene se še začelo ni, ne digi bogi mi, pol pa vsako soboto do 7.1 faks, bljak tea, pa valda boš nardila letos, ti držim pesti!
|
|
RE: Kdaj se vrača štipendija? 6.10.2005 15:48:55
|
|
|
|
soncece24
|
aja, še to: sem slišala, da je treba vračat samo, če pustiš faks, po moje če več kot dve leti pavziraš
|
|
RE: Kdaj se vrača štipendija? 6.10.2005 15:55:33
|
|
|
|
digi
|
JA ta fax soncece je pravi križ.... saj to si lahko samo pri nas zmislijo.... Pa mislim, da maš glede štipendije prav.... Daj piši kaj na privat soncece, kako je bilo kaj na dodatnem morju
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?