|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj se vidi na zunaj?
8.11.2004 21:46:40   
Barbara L
Sem v 13t nosečnosti in se mi še nič ne vidi!!!!
Niti zredila se še nisem!!!

Kdaj bom postala "prava" nosečnica??

Barbara L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj se vidi na zunaj?
8.11.2004 22:01:25   
beba76
Čist odvisno - enim prej, drugim pozneje, lahko pa se začneš pripravljat na trebušček.:bravo:

Jaz sem 19t1/7 in sem se zredila samo 1,8 kg, trebušček pa se mi kar fajn pozna.:ups:

Da ti trebušček ne bi zrasel, tega pa se ni treba bat:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Barbara L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj se vidi na zunaj?
8.11.2004 22:14:54   
Pinja
Men se dolgo ni videl, nekje do 20t. Zdej je pa že kar konkreten. Je kar na enkrat zrastu! Zredila sem se pa vsega skupaj 8kg!

Nič se sekirat, bo že zrastu :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj se vidi na zunaj?
8.11.2004 22:56:32   
Jančika_
Nč se ti nej ne mudi s kilami, veš kak :hudicek: jih je pol dol spravljat:)-:)-:)-. Buši pa bo tudi kmalu, boš vidla!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj se vidi na zunaj?
9.11.2004 0:13:44   
Anonimen
Brez skrbi, trebušček bo že zrastel, boš videla, na koncu te bo oviral! Svetujem ti, da si shraniš to sporočilo, potem pa ga ponovno prebereš v 8. ali 9. mesecu!!! :)- :)- :)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj se vidi na zunaj?
9.11.2004 8:43:16   
Minki
Ojla,

sem v 19t in se mi malo pozna, samo še vedno ne toliko, da bi me kdo vprašal, če sem noseča, bolj se verjetno sprašujejo, kako čudno se je ta punca zredila. :)-:)-

LP,Minki

P.S. Če ne prej pa v začetku 6 meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj se vidi na zunaj?
9.11.2004 9:21:57   
Naja31
Ojla,

jaz sem zdaj na sredini 18 t in se mi je ta teden kar zacelo poznati. Se prejsnji teden sem zgledala kot da sem se prevec najedla. Brez skrbi, tudi tebi se bo poznalo.

Lp, Naja

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj se vidi na zunaj?
9.11.2004 14:17:56   
Anonimen
Odvisno kakšne postave si. Suhicam se pozna že po 4. mesecu, malo močnejšim pa po 5. ali kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj se vidi na zunaj?
9.11.2004 16:16:46   
babylove
Meni se je komaj konec 5 meseca zacel trebušček kazat, prej pa sem komot prisla neopaženo skozi. Po moje je odvisno od morfologije.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj se vidi na zunaj?
9.11.2004 17:16:01   
SU
Tudi po moje je veliko odvisno tudi od tvoje postave. Moja kolegica je imela vedno okrog pasu še nekaj "odvečnega" (kot je sama večkrat rekla). Trebušček se ji je takoj poznal (po dveh mesecih). Ampak zdaj pa je zrasel in se mi zdi, da ji sploh ne raste tolk več! Meni pa se do cca. 16 tedna ni poznalo ravno veliko (razen tega, da so mi pretesne vse hlače), zdaj pa se mi zdi, da je kar začel rasti (sem v 19.t. pa sem se zredila cca.2,5kg). Vem kako je, če bi rada vsem pokazala, da si noseča, pa sploh nihče ne opazi... Saj bo... Še jezna boš na odvečne kg! :)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kdaj se vidi na zunaj?
9.11.2004 18:13:41   
Anonimen
jaz ze tudi komaj cakam da se mi busci zacne videt(pa mi pravijo da mi bo proti koncu ze v veliko "napoto" :)- ). za enkrat se mi vidi na trebuhu samo malo prevec...zgleda da sem se zredila...ceprav se se nisem nic:)

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kdaj se vidi na zunaj?
9.11.2004 20:15:57   
Lejči
glede na to, da imam sicer precej raven trebuh, sem kar kmalu opazila spremembe (menda zaradi spremembe prebave), samo se, ko sem bila oblečena, nič ni videlo. sedaj, sem v 17 tednu, se mi je pa že res začelo poznati, tko ena majhna izboklina, ampak po mojem mnenju zgleda bolj, kot bi se zredila. hlače pa so mi tud že postale neudobne. zgodilo se je pa skoraj čez noč :)- tud fant kar ni mogel verjeti :)-

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kdaj se vidi na zunaj?
9.11.2004 22:37:28   
Barbara L
Punce hvala vsem na odgovorih.

Tako, do 20t še počakam, pol si bom pa začela povšterčke pod majčko devat (ha, ha, ha).:sloncek:

Uživajte v nosečnosti in pobožajte svoje že vidne bušije. Chao chao.:bravo:

Barbara L:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kdaj se vidi na zunaj?
10.11.2004 8:52:18   
Minki
Živjo Alja,
jest nisem glih med suhimi:), nekaj srednjega, pa se mi v 5 mesecu še skoraj nič ne pozna. Mam pa tudi prijateljico, ki je izredno suha pa se ji tudi ni poznalo do 7 meseca, tako da je moje mnenje, da je bolj važno kje ga nosiš:nosecka:, v križu ali bolj spredaj.
Glavno da dete raste, a ne.:sloncek:

LP,Minki

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

kaj praznujete
Naša črtica koraka

8. marec ali 25. marec? Dan žena vs. dan mater?

oboje (44%)

samo 8. marec (21%)

samo 25. marec (12%)

nič od naštetega (17%)

vsakega na pol, le prejemam darila, dajem nič. (3%)

nič ne bi. pa moram :((( (3%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!