Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 8:42:24
|
|
|
|
veronikab
|
Jaz em CB uporabila točno dva tenda po pričakovani M, pa mi je potrdil nosečnost.
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 8:45:48
|
|
|
|
gajka
|
FS lističi & CB, na 28. dan ciklusa, oba pozitivna. Naredi test z jutranjim urinom, prej pokaže.
< Sporočilo je popravil gajka -- 16.10.2009 8:46:27 >
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 8:47:01
|
|
|
|
miapia
|
1 teden po pričakovanem dnevu M.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2009 9:04:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 9:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
približno 2 dni po M.
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 10:19:14
|
|
|
|
kallia
|
Dva dni pred pričakovano M sem delala FS ob desetih zvečer in je pokazal močno drugo črtico. Rahla črtica je lahko lažna.
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 10:22:04
|
|
|
|
tassika
|
CB dva dni pred pričakovano M, je pa res, da sem vedno imela cikluse na 28 dni.
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 10:35:09
|
|
|
|
endrina
|
Tudi jaz sem bila neučakana al sem ali nisem noseča, pa sem test delala še preden bi naj dobila M, pa ni nikoli nič pokazalo. POl pa sem ga naredila kakšna 2 dni po predvidenem datumu M, pa je bila črtica močno pozitivna.
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 10:35:46
|
|
|
|
Anna86
|
4 dni po pričakovani M.Sem pa delala isti dan,ko naj bi dobila M pa se mi je pokazala samo bleda črtica.CB je bil pa negativen...
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 11:04:03
|
|
|
|
kjava
|
Vedno delam CB kak teden po pričakovani M. Pa vedno zjutraj, čeprav piše da lahko kadarkoli.
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 11:06:39
|
|
|
|
Isabelle
|
Js sem CB uporabila ena dva tedna po pričakovani M.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2009 11:24:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 12:54:25
|
|
|
|
Gwendolen
|
Dva dni pred pričakovano M, ob 7h zvečer z razredčenim urinom. To je bilo 9. dan po ovulaciji. Pa je bila rahla črtica na FS, kjer je nikoli prej ni bilo, zato sem začela upati, dokončno pa sem bila prepričana tisti dan, ko bi morala dobiti M in je bila črtica že čisto normalno vidna. Ker sem bila tako vesela, da je po 9 mesecih končno ratalo in kar nisem mogla verjeti, sem potem še dvakrat naredila CB v naslednjem tednu in je bil takoj takoj takoj lep plus.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 13:16:02
|
|
|
|
JanaB
|
Tri dni pred predvideno M je bil test - , dva dni po zamudi pa + . V obeh primerih sem uporabljala lističe, ki jih naročiš na netu.
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 13:27:17
|
|
|
|
cat
|
No pri meni je bilo isto kot pri tebi Gwendolen, FS zelo rahla druga črtica že v sredo zjutraj, jutri pa naj ne bi dobila M, tako da v nedeljo zjutraj delam test....
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 13:44:07
|
|
|
|
julieb
|
Točno na dan, ko bi naj dobila M in še dva dni potem, obakrat je pokazalo +.
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 14:49:30
|
|
|
|
valentinčica30
|
Pri prvih dveh nosečnostih mi je CB pokazal pozitivno šele po cca. 14 dneh, sedaj pa ko nismo nič planirali in je šlo zgolj za nesrečni slučaj, sem zaradi vseh tistih čudnih znakov naredila test en dan pred pričakovano M in glej ga močan + že prvo sekundo . Tak da nikol se ne ve.
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 16:40:24
|
|
|
|
legenda_m
|
čaučk! mi2 sva kr težko čakala kdaj bo, ampak glede na nekaj negativnih rezultatov v preteklih mesecih, sem rekla da itaq nism noseča le kako bi lahk bla , no in sm čakala en teden po izostanjku m, potlej sm šla pa v akcijo: zvečer first sign (msilm da se ga dobi v dmju)- pozitiven, pa nism vrjela in sm čez neki cajta nardila še en first sign- pa še zmer nism dojela , in sm naslednji dan zjutraj še cb (ki je znan in zanesljiv) in spet plusek iz zdj čakamo dojenčka. . vsem nosečkam lepo nosečnost in nič zapletov. ajde
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 17:51:07
|
|
|
|
mišamaša77
|
naredila par dni pred M ( ne vem nikdar kdaj bo, imam čist pobrkane cikluse), first sign ni pokazal, CB pa!
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 18:25:33
|
|
|
|
tasa_m
|
6.dni po izostali menstruaciji s FS lističi.
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 18:39:41
|
|
|
|
Kika99
|
Jaz sem ga na redila točno na dan ko bi mogla dobiti menstruacijo, ampak čist tako iz firbca ker tisti mesec ravno nisva imela časa bolj pogosto zaradi službenih poti. Nisem takoj pogledala, kaj je test pokazal ker sem mislilia da itak ne bo nič saj nisva imela veliko časa za te stvari . Čez pol ure, ko sem se spomnila sem pogledala in zagledala en velik debeli +. Takoj sem naredila še dva testa, ki sta pokazala isto in nato še drugi dan zjutraj dva, da je bilo ja ziher . Moj pa itak ni mogel verjeti da se nama je posrečilo čisto naključno, brez vsakega psihiranja
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 20:26:47
|
|
|
|
tweety83
|
en dan po zaostali menstruaciji sem najprej zjutraj nardila test first sign - je bil pozitiven,ampak sem šla za ziher še po CB in si ga shranila za spomin.
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 20:30:45
|
|
|
|
Žaka
|
ojla! Jaz sem test delala takoj drugi dan po izostanku menstruacije. In je pokazal plusek,
|
|
|
|
RE: Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste no... 16.10.2009 21:12:56
|
|
|
|
Pikec
|
Kdaj se vam je pokazala črtica, da ste noseče? Eno minuto po tistem, ko sem se polulala na CB.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?