|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj se umirijo???
19.2.2005 22:47:59   
eva1
HOJ!
No, povejte prosm, kdaj so se pri vas :duda: umirili(v katerem tednu)! Vem, da vsi pravijo, da se na koncu umirijo, ampak kdaj na koncu(teden pred porodom, dan???)
Naš je že nekaj dni ful miren(včeraj sem imela CTG-vse ok), sam komej naštejem teh 10 gibov, pa kr naprej ga zbujam! Pa tako na nežno miga, da ga komej čutim...a je bilo pri vas tudi tako na koncu?
Lp, Eva 36t in :duda: Luka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj se umirijo???
19.2.2005 23:16:41   
mojca 25
Pozdravljena Eva!Čisto odvisno enim se umirijo enim pa tudi do samega poroda ne.Jaz imam rok v torek pa še vedno brca tako da naštejem dosti več gibov kot pa samo deset.Moj pa ni nič nežen včasih kar malo zaboli ampak ko se umiri ga kar pogrešam ker je fajn občutek ko čutiš v sebi svojega:duda:Lepo nosečnost še naprej.Lep pozdrav od mojce in upam da bom kmalu držala svojega:duda: v naročju potem pa se spet slišimo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj se umirijo???
20.2.2005 10:19:20   
Pikapolonica
Moja Tia je še med popadki brcala, pa je tudi zdaj en živahen in zvedav otročiček.

Saj bo. Meni v ponedeljek dopoldan na CTG še nič ni kazalo, v torek sem pa rodila. Tak je to!

Ni pravila!

LP, Pikapolonica :pika:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj se umirijo???
20.2.2005 10:25:31   
Špacka
Eva ti ne morem pomagat, ker sem tud sama prvič noseča, 8 dni pred rokom, me je pa kar strah, ker mi vsi govorijo, da se :duda: pred porodom umirijo, npr. dan ali pa dva, nekatere so mi rekle tud en teden pred porodom, tko da mislim da je zelo različno, sam pri meni nič ne kaže, da bi se :duda: umirila, se mi zdi da brca iz dneva v dan bolj, jaz bi šla pa že rodit:)- pa tako se pogovarjam in prepričujem, da naj že pride na ta svet, ampak je očitno trmasta po mamici(ugotovitev bodočega očka-ga je mal strah, da bo imel doma dve trnasti babnici:)-:)-:)-:)-)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj se umirijo???
20.2.2005 10:51:11   
Anonimen
Naša se ni nič umirila.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj se umirijo???
20.2.2005 11:38:44   
Pia73
Naš je bil celo nosečnost bolj ali manj miren, včasih je pa kakšen dan raztural,...

Sicer je pa še par ur pred porodom tako brcal, da sem rekla, da pač še ne bom rodila, če se mora umirit, bila sem 7 dni po roku,... In 8. dan po roku se je končno odločil, da nas spozna,...

Kot so rekle že predhodnice, ni pravila.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj se umirijo???
20.2.2005 12:27:40   
Nia
Helo!

Jaz ravno hodim v materinsko šolo, pa nam je babica rekla, da je to samo mit... da se dojenčki umirijo. Nič ni narobe, če je dete živahno ali pa je bolj miren. Ti samo pridno gibe štej pa bo!
Veliko sreče ti želim pri porodu :bravo:

LP, Maja 31t :metulj:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj se umirijo???
20.2.2005 12:38:29   
ZARA
men se tud ni nic umirila,prot koncu je bla ze cist divja,ampak ven pa ni hotla...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj se umirijo???
20.2.2005 17:35:31   
N&N&D
tudi moj se ni nič umiril, le kakšen dan ko sem bila bolj aktivna sem ga manj čutila

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj se umirijo???
20.2.2005 19:44:06   
buča
Moja je tud še med popadki brcala.:sloncek:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?