|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj se pojavi slabost?
4.11.2008 21:40:59   
Martinčka
Evo mene z enim trapastim vprašanjem... z mojim sva rekla da po novem letu začneva delat dojenčka.. pa ko bo ratalo pač bo.. itak je že ginekologinja rekla da se bova morala malo pomatrat zaradi mojih problemov ampak seveda sem optimist..zdravnica pa mi je rekla da ko bom noseča da bom imela precej slabosti in da se naj na to pripravim ker ne bo lahko (zaradi drugih zdrav.razlogov).
Za februar sva si rezervirala počitnice, pa me zanima ČE, ampak reees veelik ČE, bi nama slučajno uspelo že v januarju da zanosim, ali ti je potem že takoj v prvi polovici prvega mesca slabo ali to pride kasneje???

hihi.. prosim tiste ki imate kaj izkušenj s slabostmi da mi malo poveste.. sej drugače se ne obremenjujem s tem, ampak sej veste k si že tak želiš da bi že bil čimprej noseč, pa si postvljaš en kup trapastih vprašanjuser posted image

hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.11.2008 14:25:34 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: načrtovanje dojenčka in počitnic:)
4.11.2008 22:05:35   
2 Sraki
Slabosti so res različno pojavljajo. Začnejo pa se navadno po 5 tednu nosečnosti (torej pet tednov od prvega dne tvoje zadnje menstruacije), lahko pa tudi kasneje ali pa nikoli.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2008 22:12:06   
mama_milchy
ne vem no; jaz sem v prvi nosečnosti bila čisto brez slabosti, le morda se mi je malo več spalo, še ker so bili trije testi negativni sem mislila, da so morda čisto drugi razlogi zaradi katerih user posted image  od M še ni prišla; no ko sem šla na pregled je G ugotovil, da sem 7tednov user posted image  in tudi pol naprej nisem imela ne slabosti, ne bruhanja, ne utrujenosti, morda malo več spanja,

zdaj v drugi user posted image  pa tudi slabosti nisem imela, vse do 9tedna, ko sem začela krvavet ampak razen krvavitev nisem ne bruhala, ne imela jutranjih slabosti.
še sem zadnjič Gomela, da ta nosečnost pa je čisto nekaj drugega od prve. Pa se mi je nasmehnil in dejal: da itak nobena nosečnost ni podobna že pri isti ženski, kaj šele da bi se lahko primerjale s kakšno drugo nosečnico.

Torej, vsaka nosečnost je drugačna in vsaka nosečnica jo doživlja drugače; tako da po moje ti bo kakšna bolj težko znala odgovorit.  Če pa imaš že neke zdravstvene težave, najbrž tvoja G ve kako te vplivajo na nosečnost.

pa tudi 25% možnosti je da zanosiš v prvo; če ti pa uspe čestitke

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2008 22:32:41   
Anonimen
No meni se je slabost pojavila skoraj takoj po zanositvi ... vse mi je smrdelo in ničesar nisem spravila po grlu navzdol ... sva bila z mojim v tistem času v toplicah, pa zaradi smradu po kloru niti vrat bazena nisem prestopila ... no ampak saj so se slabosti enkrat v 4. mesecu prenehale user posted image .

(odgovor članu mama_milchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2008 9:19:37   
bskrle
Meni je bilo slabo že prvi dan izostanka M, v ostalih nosečnostih približno3-4 teden.
Tako da - vsaka je svoja zgodba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2008 10:50:23   
Martinčka
punce hvala! načeloma torej ni nobeni slabo prva dva tedna, kar je ok:)

če je pa kateri bilo pa se naj javi, da bom pripravljena tudi na to možnost:)

ja 25% je res malo, sploh pri meni ki imam težave, ampak sej pravim, same neumnosti in nepomembne svatrce mi hodijo zdaj po glaviuser posted image ..

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj se pojavi slabost?
6.11.2008 11:02:53   
Chebellca
Pri meni je pa takole, včeraj je bil 8 dan od ovulacije, dobila sem krče kot priuser posted image in vsake toliko časa mi postane slabo. Srčno upam da je to znak nosečnosti, vendar bo treba počakati do konca naslednjega tedna ko je predvidena ta rdeča zlobauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2008 11:57:29   
barika
Meni se je začela slabost točno na 6. teden in je trajala skoraj do 13 tedna. tistih skoraj 7 tednov nisem mogla narediti praktično nič, ker sem samo ležala ali pa user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2008 16:32:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Pri meni je pa takole, včeraj je bil 8 dan od ovulacije, dobila sem krče kot priuser posted image in vsake toliko časa mi postane slabo. Srčno upam da je to znak nosečnosti, vendar bo treba počakati do konca naslednjega tedna ko je predvidena ta rdeča zlobauser posted image

men je tud zadnja dva dneva slabo pa včer sm bila čist fertik vendar dvomim da bi bilauser posted image čeprav sva med plodnimi dnevi in O. user posted image tko da tud jaz morm počakat do druzga tedna mislim da glih 17.11 pol bomo pa vidl

(odgovor članu Chebellca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.