Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj se odda potrdilo od zdravnika 19.8.2008 22:12:16
|
|
|
|
petra123
|
Otroka uvajaš če je to potrebno, naša je ravno tako stara 4 leta, pa je do sedaj hodila 2 leti na ure pravljic, tako, da uvajanje ne bo potrebno.Potrdilo lahko oddaš prvi dan.lp
|
|
|
|
RE: Kdaj se odda potrdilo od zdravnika 19.8.2008 22:24:49
|
|
|
|
Anuška79
|
Naš je šel prvič v vrtec pri treh in ga nismo nič uvajali - me je poslal domov že v garderobi. Pred tem sva bila le pol urce na obisku pri pomočnici v avgustu. Sta se takrat pogovorila, pokazala mu je igralnico in to je bilo to. Sama poznaš svojega otroka in veš kako navezan je nate oz. kako reagira v novem okolju. Jaz bi svetovala veliko pogovora o vrtcu pred tem, pa da ga prvi dan morda malo prej prideš iskat in/ali da zjutraj ostaneš z njim keke pol ure do uro.
|
|
|
|
RE: Kdaj se odda potrdilo od zdravnika 19.8.2008 22:49:48
|
|
|
|
kjava
|
Hvala vama. Sej drugač ne bi blo problema, samo jaz glih 1. začnem delat in ne bom mogla z njim. Mož tud ne vem, če bo lahko dobil dopust. Bo mogla tašča z njim. Mah, bojo že preživeli.
|
|
|
|
RE: Kdaj se odda potrdilo od zdravnika 20.8.2008 8:51:15
|
|
|
|
baja*
|
Nam so tudi rekli, naj ga prinesemo prvi dan. Me pa še nekaj zanima: kako dolgo velja to potrdilo? Mi smo ga opravili že 15.7., ko je mel mali cepljenje, pa se bojim, da bo "rok veljavnosti" potekel.
|
|
|
|
RE: Kdaj se odda potrdilo od zdravnika 20.8.2008 11:53:41
|
|
|
|
mimi30
|
Nam je bilo rečeno, da velja en mesec.
|
|
RE: Kdaj se odda potrdilo od zdravnika 21.8.2008 9:30:23
|
|
|
|
ksenjak
|
baja*_načeloma potrdilo velja en mesec, vendar je odvisno od vrtca. V našen namreč zahtevajo 14 dni staro potrdilo in ko sem bila jaz cca tri tedne nazaj pri zdravnici, mi ga je kar dala. In ko sem omenila, da bo rok potekel, se je prav razjezila, da kaj se v vrtcu gredo, da potrdila povsod drugje velja en mesec in da nje konec avgusta ni in da bo za vrtec moralo kar to zadostovati. Bom pa videla drug teden, ko ga bom v vrtec nesla. Kot sem rekla, po mojem velja en mesec. Lp
|
|
|
|
RE: Kdaj se odda potrdilo od zdravnika 21.8.2008 16:59:51
|
|
|
|
Nončika
|
Kako dolgo velja? kaj ma rok trajanja? ne, ne saj se zezam, sploh nisem opazila, da bi kje kaj pisalo o tem, da velja do... mi moramo oddati prvi dan. to se pravi 1.9. naša je stara 3l. kako bo z uvajanjem me prav zanima. full me je strah. naša se sicer dobro znajde, je izredno družabna. a kaj nas čaka 1.9 pa ne vem. sem si dopust zriktala, ati bo z njo 2.9, morebiti še jaz v sredo. nato bo pa dedi prevzel vse skupaj. sicer mi je mala rekla, da jo kar 1.dan naj pustim tam in bo spala tam ter šla domov ko gredo ostali domov. ja, je prav korajžna. zdaj ja, a kaj bo v resnici pa bomo vidli. full čaka da lahko končno gre. copate si je z velikim veseljem kupila, jih vsakodnevno ogleduje in govori, da jih doma ne sme meti ker so za v vrtec.
|
|
RE: Kdaj se odda potrdilo od zdravnika 21.8.2008 19:59:47
|
|
|
|
* Mateja *
|
Uvajanje pripada vsem otrokom, ki grejo prvič v vrtec. samo v enih vrtcih je uvajanje že pred septembrom, ponekod s 1. sept, traja pa lahko od nekaj dni, enega tedna do dva. Poznam vrtec, ki uvaja en mesec. Starši imate pravico do uvajanja, zato jo izkoristite, ne glede na starost otroka. Prej se pa pozanimajte kako dolgo se uvajate!! kako je pa s tem potrdilom od zdravnika- kaj to pride kakšen sistematski al kako? Kr mi o tem nič ne vemo, niso nas obvestili niti od pediatra niti z vrteca!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?