Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj se kupi otroška oprema 12.10.2008 10:28:25
|
|
|
|
frutka_
|
Najbrž te bodo prestavili na drug forum. Tukaj se veliko govori o tem. http://www.ringaraja.net/forum/Kaj_potrebujem_za_novorojen%C4%8Dka%3F/forumid_100/tt.htm Sicer pa sem jaz kupovala sproti. Preveč znese, če kupiš naenkrat. V glavnem vse sem kupila tukaj. Spremljaj kakšne akcije na BC poglej kaj vse potrebuješ. Se pa splača pogledati tudi med male oglase, ker se veliko otr. opreme, malo rabljene, prodaja po odlični ceni! LP, pa fajn nakupuj!
|
|
|
|
RE: Kdaj se kupi otroška oprema 12.10.2008 11:25:19
|
|
|
|
klavdiy4
|
čaw.. Tudi midva vse kupujeva sproti...na koncu bi preveč naneslo ...oblekice so nama večinoma tudi drugi veliko kupovali, drugače pa sva šla vsak mesec ,ko je bila plača nekaj kupit... previjalno komodo nama je kupila moja mami tam nekje v 6mesecu..zibelko nama je posodila prijateljica zdaj, ko sem v 8mesecu..posteljico sva kupila čisto na začetku, ko je bila ena akcija...imena pa sva imela zbrana že na začetku, potem pa ko sva izvedela za spol sva si premislila in izbrala drugega oz.ga je izbral ... naslednji mesec imam PDP in naju čaka samo še nakup drobnarij... lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: Kdaj se kupi otroška oprema 12.10.2008 11:33:01
|
|
|
|
kokoska007
|
jaz sem glede tega zelo vraževerna. ogledala sem si prej, kupila "last minute". imela sem občutek, da če bom vse nakupila bo sigurno šlo kaj narobe. in tudi nič roza nisem kupila, ker nisem zares verjela da bo punčka. no, na koncu je bilo tako, da sem veliko stvari dobila. so se kar našli dobri ljudje in imi podarili marsikaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?