|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj se je začela trma??
4.3.2008 11:12:34   
pajac
No, naš je star 6 mesecev in zadnji par dni se je začelo... In to prav tako zares user posted image user posted image Sploh nisem vedela kaj mu je user posted image user posted image user posted image Po glavi so se mi rojile najbolj nevarne reči. Lump, pa ko mu kaj ni všeč pa se skremži in piha na nos, kot mali bikec (ko je kolegica to opisala sem ga takoj spoznala v tem user posted image user posted image user posted image )..

A ima kakšna kak nasvet kako to krotit, če sploh lahko?? Kdaj so pa vaši začeli s trmo???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj se je začela trma??
4.3.2008 11:41:51   
bodoča
Žal ti ne morem pomagati, povem ti lahko samo to, da je tud moj nekje zadnjih 10 dni začel trmariti (pravkar je bil star 6 mesecev). kar na lepem ga prime pa začne tako grdo gledat, pa vreščat, če pa ga pustim v stajici ali v igralu in mu ne paše pa se začne prav histerično dret.

Upam, da to ne bo trajalo dolgo, oz. upam, da ima katera kak pameten nasvet kako to trmo ustaviti.

Dokler se pa lahko tolaživa, če so drugi preživeli, bova midve tud user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2008 11:45:57   
stellam
ce se moja kdaj mal trma, jo kr mal izgnoriram.včasih deluje, včasih pa ne.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2008 12:03:01   
*jasminika*
moj je začel pri 7mj in sedaj je star 3,5let in je še vedno trmast ko bikuser posted image

(odgovor članu stellam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2008 12:07:43   
biga
Moj user posted image  je začel zganjati trmo pri 8. mesecih. Tako da se je začel zvijati nazaj, z glavo dol, in histerično jokati, ko sem ga dala v stajico ali posteljico, če sem hotela kaj postoriti. Včasih sem ga takoj prijela v naročje, zdaj pa mu dam dudo ali kako igračko, da se zamoti, ali pa se začnem plazit okoli stajce in delam frise, da se neha jokat. Malo trme kaže tudi, ko hoče prijet kakšen kabel, pa rečem ne, me pogleda, začne se kregat, a ne popustim. Očitno se je treba na trmo kar navadit. Mislim, da pa ni dojenčka, ki se ne bi kdaj kregal oz. trmal, ko mu vzameš kako igračko ali še raje kako stvar, ki je ne bi smel imet v rokah.

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2008 12:22:48   
kristinaj
naša sedaj pri 11m.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2008 12:56:31   
picola1
Naša je stara 5 mesecev in opažam že kar dober mesec, da se ful hitro razkuri, če ji kaj ni prav... Prav jasno pokaže z vreščečim jokom, da noče bit npr. v lupinici al pa ležat nazaj itd. Zdej ne vem al je to trma al samo frustracija, vem pa, da ima bolj koleričen karakter (tako kot jaz) in da bomo imeli pri nas še živahno...user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2008 13:21:13   
Naja30
Okoli 8m, ko se je začela postavljat na noge in na enkrat ni hotla več v voziček. Se je naredila trdo in je vpila ko jesihar user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2008 13:30:52   
lelčy
moja je začela trmarit nekje pri 11 mes, nato je bilo nekaj časa dobro, sedaj pri 2,5 letih pa je tako trmasta, da mislim, če bo šlo še tako naprej, da bom dobila sive laseuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2008 13:38:16   
rose
ja, moja se tud pri 7,5m trmari, da ni res. že kakšne 14 dni se je trmarla, če ji kaj ni blo prav, če ni dobila kar je hotla ipd. zdaj se je pa še name dobesedno obesila. če ni pri meni, je jok in to kakšen!!!! tudi to več ne pali, da je v lupinci in zraven ko kaj delam. ne, mala gospodičnica me hoče celo zase!!!
tisti jok, ko kaj ni blo po njeno, se je dalo hitro zamotit. zdaj je pa še nimam poštudirane. nič ne pali. al sem pri njej, al pa je jok, ko morm najnujneše stvari nardit.

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2008 13:41:19   
nana.dd
Naš trmari od 7 meseca in če ni nekaj po njegovem plane v jok, kaj šele bouser posted image ......

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.3.2008 21:36:00   
tudiII
ja, moja se tud pri 7,5m trmari, da ni res. že kakšne 14 dni se je trmarla, če ji kaj ni blo prav, če ni dobila kar je hotla ipd. zdaj se je pa še name dobesedno obesila. če ni pri meni, je jok in to kakšen!!!! tudi to več ne pali, da je v lupinci in zraven ko kaj delam. ne, mala gospodičnica me hoče celo zase!!!
tisti jok, ko kaj ni blo po njeno, se je dalo hitro zamotit. zdaj je pa še nimam poštudirane. nič ne pali. al sem pri njej, al pa je jok, ko morm najnujneše stvari nardit.

Enako, kot da bi sebe poslušala. Stara je 7 m in take zganja za znoret.

(odgovor članu nana.dd)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.3.2008 21:55:12   
mami_miki
naš nekje 8...user posted image ja...že joka, če mu kaj vzamem iz rok..zdaj je 9...

(odgovor članu tudiII)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2008 23:47:26   
sanwebdra
Ja ... trma ... strah vsakega starša user posted image  ...
Se pa jaz kar ne pustim ... sem lahko bolj trmasta od nje ...
Kar pomeni, da jo pustim, da se dere, in ko preneha, je nagrajena s tem, da pridem do nje in se začnem z njo ukvarjat - torej tipični priemer akcija/reakcija: jokaš-me ni, nehaš jokat-pridem!!!

Do zdaj je delovalo! Bo pa tudi pri nas zelo pestro. Ampak popustiti pa ne smemo! user posted image

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2008 7:25:59   
Anonimen
Pri moje se je tudi sedaj pri 6,5m začelo. Predvsem takrat, ko jo položim v vodoravni položaj. Se tako razkuri, da je joj.
Zadnjič sem jo pustila nekaj časa, da bi se zdrla, pa je začela kašljat tako se je jokala. V teoriji izgleda vse blazno preprosto, ampak ko si v situaciji.....kriza, kaj še bo?!

(odgovor članu sanwebdra)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2008 14:35:16   
simona76
Začela se je nekje pri 8 m., pa je še zdaj, pri 9., vedno boljuser posted image , čeprav ni prehudo. Ko kaj ni po njenem, pa malo potrmari, a ne popuščam. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?