|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj se gre v porodnišnico? Help!
28.4.2005 8:33:24   
taška30
Punce, jaz sem rahlo zbegana. Saj vem, da so nam v šoli za starše povedali, pa še na sto koncih sem brala, kdaj moraš iti v porodnišnico, ampak zdaj ko sem na tem, sem pa čisto zbegana.
Evo, PDP imam čez 2 dni, 4 dni nazaj mi je šel ven cel čep. Ker sta me količina in barva (zelo rdeče) malo presenetili, smo že šli v porodnišnico, ampak je bil seveda lažni alarm.
No, danes se mi pa zdi, da mi po kapljicah že 2 uri nekaj odteka (plodovnica?!? kaj pa drugega), ampak res zelo malo.
Popadkov nič! Vsaj jaz mislim, da to rahlo špikanje čisto spodaj ni popadek, ker me podobno špika že 14 dni.

Kaj naj zdaj? Grem k svoji G, grem v porodnišnico, čakam na popadke, čakam, da se konkretno ulije, al kaj? :zmeden:
Nočem iti za brezveze v porodnišnico, vem pa, da če ti plodovnica odteče, pa tudi ne smeš okrog skakat. Ampak meni je res čisto malo...

Sploh ne vem kaj naj, pomagajte...LP, Taška
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.4.2005 8:40:00   
Anonimen
Pojdi h ginekologinji, če jo imaš bližje od porodnišnice, pa tudi, če ti je bolj ugodno se pogovarjat z osebo, ki tvojo nosečnost in tebe pozna. Po moje je problem pri odtekanju plodovnice ta, da je nekje mehur počen in zato plodovnica odteka. V tem primeru morajo, kolikor je meni znano, v 48 urah sprožiti porod. Vsaj pri meni je bilo tako. Zraven pa kontrolirajo kri, da vidijo, če se plodovnica ni inficirala skozi razpok. Ti kar pojdi, če se ti zdi, da ti plodovnica odteka.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2005 8:44:04   
Katyj
Nam so v materinski šoli rekli, da ko ti odteče ali odteka voda takoj v porodnišnico. Meni je odteklo samo malo, kot bi šla lulat. Pa smo se odpravili v porodnišnico. Sicer sem prespala na oddelku (cca 6 ur). Ker nisem imela dovolj močnih popadkov so mi našopali umetne, pol je pa bilo :sloncek:
Od prvega odteka vode sem čez 12 ur rodila. Po moje je bolje da kar greš.

Lep porod in zdravega sončka-sončico:duda:

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2005 8:59:30   
Erdbeere
Če drugega ne vsaj pokliča ali G ali pa v porodnišnico, pa povej kako je pa ti bodo že vedeli povedati ali se pridi pokazat al kaj

pa čimlažji prood ti želim

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2005 21:29:08   
Suzi*
No, zgleda da je bilo čist prav, da si kar šla v porodnišnico, Taška! :):)-:sloncek:

Taška30 je namreč pred kratkim rodila punčko Manco. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Mi3je ti iskreno čestitamo in vam želimo, da bi se imeli neskončno lepo! :rozica::rozica::rozica:

papa, Suzi

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2005 21:38:22   
Anonimen
Vau, to je bilo pa res hitro. No, vsaj od tule tako izgleda, čeprav verjamem, da lahko ni bilo tako.
V glavnem, čeeestitkeeee!!!!

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2005 21:58:10   
Suzi*
Trajalo je 6 ur, od začetka (umetnih) popadkov.... pa samo 1 šivček je dobila. :bravo::bravo:

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2005 21:59:09   
Anonimen
O, super!

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Naslov pravljice za posvojitev
cathrine

Pozdravljeni, vesela bom bila predlogov za naslov pravljice na temo posvojitev. Več infor: http://katarinatomsic.blogspot.com/2012/09/deklica-ki-jo-je-prineslo-letalo.html

Deklica, ki jo je prineslo letalo (34%)

Deklica, ki jo je prinesla jumbo štorklja (7%)

Otrok 2 src (38%)

Mami, kdo pa je prinesel mene, štorklja ali letalo? (21%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!