Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj razni namazi za na kruh? 9.1.2006 23:21:28
|
|
|
|
Suzi*
|
Naš je star 10m. Imamo 4 goste obroke, je že kar veliko stvari, poskušam čimmanj komplicirat, ker čez mesec in pol začnemo uvajati v vrtec, tam pa dobijo res vse možno za jest. Zanima me sledeče: pri kateri starosti ste oz. boste uvedle v jedilnik namaze za na kruh kot so zdenka sirček, razni "Tamar" sirni namazi, paštete, evrokrem, maslo, marmelada.... ...in kako to dat, ker še ne zna sam jest? A odlomim košček in mu dam v usta al naj sam paca? Hvala za dogovore!
|
|
RE: Kdaj razni namazi za na kruh? 10.1.2006 8:14:10
|
|
|
|
tascha
|
Moj je star dobrih 9 mesecev in sem iz istega razloga kot ti sedaj začela z namazi na kruhu. Sicer sva do sedaj probala le navadnega mlečnega, a mu je ful všeč. Sem ravno razmišljala, da bi mu sedaj lahko dala že tudi zdenka sirček in marmelado, glede na to, da je prvi mlečen, sadje pa že tudi je in mu marmelada ne more škodit. Mu pa jaz namežem na sredico in potem trgam male koščke in mu jih dajem v usta. Moram pa rečt, da jih ful lepo poje. Če pa mu jih dam pred njega na mizo, da bi jih jemal sam, je pa packarija.... Tko, ada sem zaenkrat tak sistem še odložila. Pašteto in eurokrem pa sem zaenkrat še malo prestavila na kasneje.
|
|
|
|
RE: Kdaj razni namazi za na kruh? 10.1.2006 10:24:14
|
|
|
|
b.nika
|
Naš je star 9 mesecev. Pred dvema dnevoma sem mu zjutraj ponudila kruh s pašteto-argeta junor. Vse je bilo ok, nobene alergije, pa še obožuje jo. Sredico mu namažem, potem, pa mu trgam košče in jih pridno je. Z evrokremom bom pa še malo počakala.
|
|
|
|
RE: Kdaj razni namazi za na kruh? 10.1.2006 12:39:59
|
|
|
|
Suzi*
|
Aha, no super. Hvala. Bova kar poskusila najprej te sirne zadeve, potem pa še ostalo. Glede na to da koščke kruha in sira, ki mu jih trgam in dajem v usta, lepo poje, tudi to ne bo problem. Sicer pa ja, te zadeve pač ne sodijo v "zdravo" prehrano, pa kaj čmo, v vrtcu vse dobijo, po moje je boljš da prej doma sprobamo, da ne bi blo slučajno kakšne reakcije.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
ali se kregatezbandz partnerjen ali partnerkodnevno (
19%)
2x tedensko (
11%)
1x tedensko (
16%)
1x mesečno (
29%)
1x letno (
19%)
nikoli (
7%)
Število vseh glasov: 70Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!