Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 15:21:52
|
|
|
|
Zasanjana
|
To je pa odločitev posameznika.Zapleti se lahko pojavijo tudi v tretjem trimesečju.Midva sva zdej povedala parim po prvem pregledu, drugim pa šele po NS.Nekateri so me pa že sami pogruntali.
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 15:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ne bo narobe če kuj poveš.To je tako težko čakat.Jaz sem povedala pri 6 tednih,ko mi je UZ pokazal da se je plod lepo ugnezdil. Čim prej jih razveseli,če ne bo tebe razgnalo
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 15:23:10
|
|
|
|
jezika
|
OJ. JAZ SEM JO POVEDALA DOMA TAKOJ KO SEM DOBILA V ROKE MATERINO KNJIŽICO. VEM DA KMALU, AMPAK ŽELELA SEM DA TO ZVEDO OD MENE, IN NE OD DRUGIH. KAJ PA ČE BI ME NA PREGLEDU SREČAL ZNANEC IN VIDEL KAJ IMAM V ROKI? POTEM SE ŠIRIJO GOVORICE IN BI DOMA VEDELI PREJ KO JIM POVEM JAZ! RES SE DO TAKRAT LAHKO KAJ ZGODI, AMPAK, ČE... LAHKO SE TUDI POTEM... ČESTITKE IN LEPO NOSEČNOST
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 15:27:03
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem povedala družinskim članom takoj, ko sem naredila test. Brez obredov, romantike, pač po telefonu. Sem se tako fajn počutila, da bi lahko v tistem trenutku povedala celemu svetu. Čakati nekaj tednov jaz osebno ne bi mogla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2006 15:38:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 15:55:24
|
|
|
|
Mateja82
|
staršim sva povedala takoj, brez kakšnih posebnih scen uradno sva potrdila to ko sem prišla s pregleda itak se je pa novica potem širila naprej kot požar do ostalega sorodstva . prijateljicam pa sem povedala malo kasneje nekje v četrtem mesecu, ko se ni še nič videlo. Mojo najboljšo prijateljico in njenega moža, sva povabila na pico in sva samo rekla da nas pet sedi za mizo, najprej sta mal čudno pogledala, potem pa jima je le potegnalo, kaj mislima.
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 16:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa komot počakala prve tri mesece. tako, da bo bolj ziher.
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 17:09:11
|
|
|
|
emaa
|
Najbližjim skoraj takoj, ostalim v 10. tednu po prvem pregledu, ko sva zvedela, da bosta dva.
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 17:25:44
|
|
|
|
melitkica
|
Jaz sem domačim povedala nekaj dni po testu, vsi ostali pa konec prvega tromesečja, ko je nevarnost splava mino (ni pa nujno). Eni pa zdaj vidijo, ko sem tik pred koncem! LP
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 17:39:30
|
|
|
|
ZalaTM
|
Mi2 z možekom tudi nisva mogla čakati in sva domačim povedala par dni po opravljenem testu - pol pa se je tako in tako razvedelo . lp,M.
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 18:52:23
|
|
|
|
anckabancka
|
Obakrat sva povedala po prvem pregledu - po osmem tednu. Drugič celo tam nekje okrog desetega tedna, ker prej ni bilo priložnosti.
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 20:14:13
|
|
|
|
jasnika
|
tudi jaz sem od veselja povedala vsem takoj ko sem sama zvedela, no ja malo kasneje
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 21:03:54
|
|
|
|
Naja31
|
Vsem šele po 12. tednu ali kasneje. Nisva imela najmanjših težav s čakanjem. Tudi, če bova še imela kakšnega, narediva enako.
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 9.7.2006 22:55:47
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Sem kar takoj po testu povedala skoraj vsem. Nisem mogla čakat sem bila preveč srečna da bi lahko to skrivala.
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 10.7.2006 7:58:51
|
|
|
|
Aja1
|
Midva sva povedala doma v 9. tednu, v službi sem povedala v 12. tednu.
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 10.7.2006 9:11:41
|
|
|
|
majas
|
Jaz sem pa povedala že v petem tednu...ko je test pokazal + in potem še ginekolog potrdil...pa nisem mogla zadržati v sebi. Ampak so zvedeli res samo najbližji...
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 10.7.2006 10:22:38
|
|
|
|
sašaš
|
Mi2 sva hotela povedati po prvem pregledu (bi bilo ravno ob božiču in 10t bi bilo). Pa sem v 7.t morala na bolniško zaradi noric v vrtcu - in sva takrat povedala.
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 10.7.2006 10:31:47
|
|
|
|
klaja
|
Midva sva povedala za božič, torej v 10. tednu. So pa moji starši že prej vedeli, ker sem bila pri svoji osebni zdravnici zaradi alergije, mama pa je šla k njej par dni kasneje in ji je sestra čestitala, ker bo postala babica. Je mamo skoraj kap, pa mi ni nič povedala da vesta, dokler ji sama nisma sporočila novice. Se mi je pa zdelo, da vesta, ker sta me tako čudno opazovala.
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 10.7.2006 10:31:50
|
|
|
|
Monika79
|
Midva sva povedala samo staršem (in še moji sestri ter njegovemu bratu) in to takoj ko je test pokazal + , vsem drugim pa po NS Uživaj v
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 10.7.2006 12:29:44
|
|
|
|
BarbaraE
|
Midva sva tudi povedala po NS. Čeprav so me pred tem imeli že malo na sumu. Predvsem moja mami, ampak to o sumu mi je povedala šele potem, ko sem ji že povedala oz. pokazala UZ bodočega vnuka/vnučke.
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 10.7.2006 19:07:08
|
|
|
|
mtina
|
Domačim takoj po opravljenem testu - kar po telefonu; prijatli so me naštudirali sami, saj mi je bilo ful slabo; tudi v službi enako. Lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2006 23:02:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj razglasiti veselo novico? 10.7.2006 23:55:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
Midva pa sva novico povedala takrat, ko sva vedela PDP. Je bilo ful zanimivo, ka sva za najinegea prve tri mesece vedela samo midva. Včasih je kdo vprašal, kdaj imava otroke v planu, pa sva se samo nasmejala...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?