Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj prvič sam na počitnice? 10.3.2008 21:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič je šla pri 15. mesecih za 3 dni, ni imela nobene krize, sploh naju ni pogrešala (z možem sva se skoraj jokala ), zdaj hodi "na počitnice" vsake dva meseca in mi to kar paše, da se vsi malo odklopimo. Ima pa malo krize, ko pride nazaj, se ji moram za nekaj ur absolutno posvetit, se stiskat, cartat, da se spet počuti doma in je potem dobra.
|
|
|
|
RE: Kdaj prvič sam na počitnice? 10.3.2008 21:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri dobrem letu, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Kdaj prvič sam na počitnice? 10.3.2008 21:25:37
|
|
|
|
Šarki
|
kaj pa tko kakšna kolonija pa tko, k niso sorodniki??
|
|
RE: Kdaj prvič sam na počitnice? 10.3.2008 21:28:36
|
|
|
|
lelaval
|
Moja 2 sta 1. bila sama pri 9 oz. 10 letih in hči me je že 3. dan v joku klicala, naj pridem ponjo. Je pa čisto odvisno od otroka - verjetno pa je fino, če začneš to prakticirat kar hitro - da prespijo pri starih starših - eni pač žel teh možnosti nimamo.
|
|
RE: Kdaj prvič sam na počitnice? 10.3.2008 23:23:51
|
|
|
|
blak
|
Naš je bil pri 22m za 4 dni pri moji mami. Tretji dan je imel malo krize, tako da ga je mama pripeljala k nam domov (naju seveda ni bilo doma), da se je malo igral s svojimi "domačimi" igračami. Ko smo prišli domov, ni bilo nobenega problema...sam važil se je in ponosno kazal, kaj novega se je vse naučil
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2008 23:45:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj prvič sam na počitnice? 11.3.2008 7:58:24
|
|
|
|
vesna.com
|
Moja je šla konec prvega razreda v kolonijo.Ji je blo fajn, ni blo nič težav.Sicer ko je prišla domov ta prvih 14 dni ne bi šla več,pol pa bi spet šla .Je pa definitivno odvisno od otroka.Sej to sama vidiš če je za tak al ne.Babice pa to pa prakticiramo bolj poleti,tudi za vikend ali cel teden.
|
|
|
|
RE: Kdaj prvič sam na počitnice? 11.3.2008 8:10:16
|
|
|
|
nuala
|
Na počitnice je šel moj ta starejši prvič sam za vikend z varuško v Zagreb, star je bil kak mesec čez 3 leta in sam je izrazil to željo. In je bilo super. Kasneje je šel za 1 teden k babici ( 3,5 let ) in pri skoraj 4 letih za 2 dni na Pokljuko z vrtcem. Letos bo šel zelo verjetno za 1 teden v Bohinj pri 5,5 letih z enim športnim klubom. Ta mlajši je star zdaj 3 leta in 3 mesece in razen ene 2x pri babici ( ko je bilo bolj nujno kot ne ) še nio pokazal kakšne želje po samostojnosti. Mislim, da tudi še vsaj pol leta ne bo niti za poskušat.
|
|
RE: Kdaj prvič sam na počitnice? 11.3.2008 10:20:29
|
|
|
|
sonjaka
|
Moja je šla prvič s starimi starši na morje pri 2,5 letih za 5 dni. Je sama izrazila željo (moji starši so jo že veliko prej, pa se mi je zdela premala). Prvi večer je sicer baje rekla, da bi šla z mami spat, vendar je potem sprejela dedija normalno in ni bilo težav. Če bi bila kriza, bi jo seveda takoj prišla iskat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......