|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj prvič na pregled
6.1.2005 12:49:05   
pupika
Mene pa zanima v katerem tednu je najboljše it na prvi pregled, nekje sem prebrala da se pred 8 tednom nič ne vidi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj prvič na pregled
6.1.2005 12:49:54   
Anonimen
Jaz sem šla prvič, ko sem bila noseča skoraj tri mesece...

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj prvič na pregled
6.1.2005 12:50:40   
dory
Jaz sem sla pri 6.tednih...pa se je vse zelo lepo vidlo..celih 10mm ;)

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj prvič na pregled
6.1.2005 12:55:50   
saba
pokličeš G. in ti sestra pove kdaj prideš na prvi pregled, ker ji poveš prvi dan tvoje zadnje M. in ona lepo izdračuna in te naroči.

lp
saba

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj prvič na pregled
6.1.2005 13:01:01   
lelaval

Ti se kar mirno naroči. Jaz sem bila v začetku 7. tedna in moram povedat, da se na slikici FUL LEPO VIDI.
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj prvič na pregled
6.1.2005 14:54:07   
Grascakinja
V materinski knjižici piše, naj bi šla v 10. tednu. Jaz sem bila že v 5. tednu prvič, ker sem imela prej ene ginekološke težave in me je ful skrbelo, dohtarja pa tudi. Takrat se je videla le GV. V 7. tednu pa je bila pikica že na UZ, srček pa je bil sto na uro!

Svetujem ti, da pokličeš G in se z njo dogovoriš, kako in kaj. Vsak ima drugačno prakso. Eni se tudi 100% držijo načela 2 UZ med nosečnostjo in zato nosečk ne naročajo pred 10t, ker se ne vidi prav veliko. Drugi pa ne skoparijo z UZ in te naročijo takoj, ko pokličeš.

Razen, če imaš ali si imela slučajno kake težave, potem pa moraš takoj h G!!!

LP

uživajte nosečke!!!

pupa

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......