|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj prve knjigice za malčke
29.10.2004 20:49:17   
puncica
Kdaj ste začele svojim malčkom/malčicam kupovat prve knjigice. Jaz bi ji že kr nabavla celo knjigarno, a kaj ko je baje še premala:zmeden:

In katere so bile tiste res čist ta prve? kako so jih malčki sprejmal?
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.10.2004 20:57:03   
NinaŠ
Anže se s knjigicami igra tam nekje od četrtega meseca - seveda so to knjigice iz PVCja ker jih je treba tud probat ne samo prebrat. Sedaj pri 7,5 mesecih pa mu dam tudi kakšno kartonasto (ta trd karton) ker se že zna delat da bere - tko kot ati časopis. Drugače sem pa tudi že nabavla kar nekaj otroških knjigic (se tud ne morem zadržat), ki pa mu jih berem jaz. LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2004 21:03:42   
Urša
Pr nas je podobno kot pri NiniŠ. Zelo rada ima pa tud knjigice iz blaga-o živalicah in tko posluša, še posebi zanimiv ji je, ko kakšno oponašam. :pujs::muca::kuza::racka: Se pa tud jst težko vzdržim, ko sm v knjigarni... :zmeden2:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2004 22:15:58   
Pia73
punčica, sedaj lahko tvoji detki fletki, že kupiš kakšno knjigico iz blaga. Te so res zakon. Moj se je zelo kmalu spoznal s knjigami in jih tudi kasneje ni nikoli trgsl.
LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2004 23:06:21   
Anonimen
9nebesaHoj..naš Timi je dobil prvo knjigico pri rojstvu in potem še eno za prvi rojstni dan.Ne morem se spomnit kdaj so ga začele zanimat,vem pa da zelo dolgo.Obožuje jih in jih ima vsak dan:)-po rokah. Knjigice prikazujejo živali, mamice in mladičke.Naučil se je že pokazat in z glasovi povedat za katero živalco gre.So pa iz kartona tista iz plastike ki piska ga sploh ne zanima:)-:)-:)-:)-papa

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2004 8:55:09   
Lea
Hoj!
Naša malčica :metulj: je stara 9 mesecev in je dobila prvo knjigico pri treh mesecih, ampak tisto iz blaga (ki jo lahko perem), sedaj pa že ene dva meseca zelo rada gleda katonasto knjigo - kmetija, ki jo naravnost obožuje:sloncek:. Sama jo lista in gleda živali. Mislim, da otroke začnejo knjige kmalu zanimati, predvsem če so pisane in če ob knjigah pokažemo veselje tudi odrasli. Jaz sem večkrat z njo gledala to knjigo in pri zajčkih sem vedno rekla poglej koliko majhnih zajčkov in Eva sedaj vedno najprej poišče zajčke in jim da poljubček.
LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2004 19:38:34   
MINEJA
Tudi mi smo najprej kupili tisto iz pVC-ja, ki je bila sprva bolj za v usta kot za kaj drugega. Potem smo kupili iz blaga. Sedaj pa je star 8 in pol pa smo mu kupili cel komletek, ki je v taki škatlici in se mu reče Moja prva knjiga. V njej je 12 slikanic (krtonastih, debelih, majhnih)o živalih. Predvčerajšnjim pa smo šli v knjižnico in si jih še enih par sposodili.
Tako kot Leina ima tudi naš rad knjigico o kmetiji, zanimivo. Najraje pa ima, ko jo skupaj gledava in jaz oponašam živali. Pa seveda on nekej po svoje zraven ...

:muca::muca::muca:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2004 19:40:51   
ZARA
zara je za rojstvo dobila 2 knjigi z debelimi platnicami in tko maha po njih da ne vem ce bojo zdrzale :)- ...

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2004 22:05:39   
Pepa-2
Slikanice sem kupovala že pred nosečnostjo, ker jih imam tudi sama zelo rada. Ob rojstvu je Jurij dobil kar nekaj PVC knjigic, pa tudi leporel, ki jih sam že pridno prebira. Pravi, da so predvsem zelo okusne. Zelo rad posluša in gleda slikanice, ki si jih že na veliko izposojava v knjižnici. Pa veliko bralnih in okušalnih užitkov... lp:sloncek:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?