|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj prve brcike?
7.11.2007 19:17:45   
lunca69
Živijo!
Končno sem se odločila, da tudi jaz kaj napišem in seveda povprašam!
user posted image sem 18. tednov in zanima me če bi že morala čutiti kake brce od user posted image , čutim samo močno bitje srca malo pod popkom, pa me zanima od kje to pride in kako se čutijo prve brcike.
Povprašala bi vas tudi če ste ve jemale kakšne vitamine?
Že vnaprej hvala za odgovore!
LP pa veselo user posted image vam želim

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.11.2007 20:17:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje?!
7.11.2007 19:25:54   
Naja30
Srčka od user posted image  ne moreš čutiti, to je tvoje srce. user posted image

Brce sem jaz v prvi user posted image  začutila v 17t. To je zelo zgodaj, normalno je vse do 25t.

Vitamine jemljem samo tifol.

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2007 20:16:02   
baja*
Jaz sem prve "brce" začutila v 18. tednu, še najbolj so bile podobne trzanju, kot če ti npr. oko trza.

Od vitaminov sem pa tudi jaz jemala samo Tifol.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2007 20:17:59   
eya
Prve brce sem začutila v 17. tednu. Od vitaminov sem samo prve tri mesece jedla folno kislino.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2007 20:27:07   
katra55
Prve brce sem čutila nekje v 20 tednu, kot da bi imela metuljčka v trebuhu. Celo nosečnost sem jedla tablete centramed mami.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 22:14:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2007 19:36:09   
ursalara
jaz sem prve brce zacutila točno v 18 tednu in to kot male mehurcke v 20 tednu so bile ze prav izrazite.sem pa jedla prve tri mesece tifol

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj prve brcike?
9.11.2007 11:08:55   
lara larissa
Tole sem ti prekoprirala iz ringarajinega nosečniškega koledarčka če ga kaj spremljaš pa si mogoče spregledala, to je napisano pod 16 teden, piše pa naslednje :Vas kaj zgečka v trebuščku, občutite metuljčke? Ste morda pomislili, da so to prvi gibi vašega otročička. Nekatere bodoče mamice, predvsem tiste, ki niso noseče prvič, lahko zdaj že začutijo gibe ploda. Kako neverjeten občutek je to! Da pa vas ne bi prestrašili, povemo predvsem prvorodkam, da večina mamic prve gibe občuti okoli 20. tedna nosečnosti, povsem normalno pa je tudi, če prve gibe začutite šele kasneje, po 22.  tednu nosečnosti. To velja predvsem za tiste mamice, ki imate kar nekaj kilogramov svoje zaloge. Zato kar mirno, tudi zato, ker boste prvi nežni gib zagotovo občutili med mirovanjem. Oborožite se z veliko mero potrpljenja! Verjemite! Vredno bo!

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2007 13:47:28   
butt3rfly
prvi gibi točno na 20. teden, nobenih mehurčkov, metuljčkov in podobnih for, ampak konkretna brca. ati ga je pa prvič začutu z roko v 25. tednuuser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2007 14:15:36   
nana35
Jaz sem jih začela čutiti v 18.t 4dni-sem si zapomnila,vendar sem kasneje ugotovila,da sem jih čutila že prej,pa nisem vedela,da je to otroček.Sem mislila,da so pač kake spremembe v nosečnosti.Kasneje boš morda to tudi ti ugotovila.

:))

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2007 18:05:27   
emina83
user posted image sem prvič začutila okoli 20t .
jedla sem pa centramed mami ker ni pomembna samo folna kislina, ampak tudi drugi vitamini in ostale snovi za user posted image razvoj. ampak kasneje mi je G dala še sirup legofer (železo-tudi pomembno za razvoj) za slabokrvnost.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2007 18:45:19   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

jaz sem prve brce zacutila točno v 18 tednu in to kot male mehurcke v 20 tednu so bile ze prav izrazite.sem pa jedla prve tri mesece tifol

Jaz se podpišem pod tale post, ker je bilo pri meni isto. Lahko rečem, da sem od 18 tedna čutila nekaj, pa nisem bila ziher ali je prebava ali že mali razgraja. Pri 20. tednu sem že ločila prave premike user posted image user posted image

Do 12. tedna sem jedla Tifol, od 20. tedna naprej pa pijem železov tonik Floravital, ker mi je padel hemoglobin.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2007 19:23:18   
sneška_
 Pri prvem otroku sem jih začutila malo pozneje okrog 22 tedna a pri drugemu prije nekje okrog 18 tedna.  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?