|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj prepustiti žličko otroku?
29.3.2010 11:20:28   
MušiM
Pozdravljene,

odkar smo starejšega uvajali oz. da se je sam učil jesti je že 4leta in zdaj kar ne vem kako sva to izpeljala.
Ker user posted image je stara dobrih 10 mesecev in upam, da gre maja v vrtec in tam bo morala malce jesti sama
in me zanimajo vaše izkušnje...kdaj in kako?

Hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj prepustiti žličko otroku?
29.3.2010 12:07:44   
Petraa
vaja dela mojstra. Moj je imel vedno svojo žličko ko sva se hranila

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2010 12:39:48   
čili
ja eno žličko naj ima sam z drugo ga pa hraniš. Pri našmu v vrtcu so tudi tako delali na začetku.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2010 15:24:35   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: čili

ja eno žličko naj ima sam z drugo ga pa hraniš. Pri našmu v vrtcu so tudi tako delali na začetku.

točno tako! pa dvojna porcija mora biti na krožniku. ker gre polovica hrane povsod, samo v usta ne. vsaj pri nas je tako. naša madam je fina in hoče, da jo hranimo. s svojo žlico se pa igra.user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2010 17:43:29   
Najaa
Kot so napisale punce pred mano, naj ima še svojo žličko. Sam pri nas moramo imet tri, ker ima madam v vsaki roki eno in jaz eno, pol pa menjava. user posted image Hrane je pa res povsod tak da ji vedno ne dajem hrane pred njo.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2010 20:46:51   
PC Baby
Naš svojo skozi na tla meče in se je jezi, ker je na tleh...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2010 20:53:47   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Naša isto in če ji jo ne poberem, se jezi in noče jest naprej, dokler je ne poberem. Potem spet vrže na tla... in traja in traja..

Me pa zanima, punce, a vaši tudi strašno hočejo brodit z rokco po hrani? Naša neizmerno rada šari po krožniku, packa, trže koščke, zliva kašo po sebi, po laseh... in nikoli ne vem koliko naj ji pustim da to dela. Saj vem da malo je treba, da spoznava snovi in okuse..ampak da moram potem vsakič pomit celo kuhinjouser posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2010 20:54:17   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Enako!

Nekaj časa jo še drži in si jo daje v usta in žuli... Potem pa iz nagajivosti meče na tla in gleda za njo kje je.. pa čaka, da jo bom pobrala in ona spet jovo na novo - pa še tak fajn jo zaluča user posted image  z vso močjo.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2010 20:57:08   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Me pa zanima, punce, a vaši tudi strašno hočejo brodit z rokco po hrani? Naša neizmerno rada šari po krožniku, packa, trže koščke, zliva kašo po sebi, po laseh... in nikoli ne vem koliko naj ji pustim da to dela. Saj vem da malo je treba, da spoznava snovi in okuse..ampak da moram potem vsakič pomit celo kuhinjouser posted image

Manna, vidiš, jaz pa tega ne pustim, pa naj reče kdo kar hoče, da bi se s tem kao naučila sama jest oz. okušat in raziskovat. Hrana ni za igranje in zato po takih kašicah ne pustim z roko not. Pač, naša se kao čist dovolj uči sama jest s tem, da ji dajem kruh, piškote v roko... In se je že ful natrenirala. Celo sama si kruh natrga in si potem koščke daje v usta. Če pa zdrži nekaj časa z žličko v roki (medtem, ko jo jaz s ta drugo futram), potem ji pač dovolim, da samo z žličko šari po krožniku s hrano... z rokami pa ne.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2010 7:09:06   
Urska09
Evo, jaz sem ji včeraj zvečer za foro spet dala žličko v roko ( sicer tega ne delam, ker se mi ne da pucat) in čakala, kaj bo. Seveda, madam se je pustila pitati, svojo žličko pa je pomakala v hrano in jo pacala po mizi. Potem je začela namakati prste v kašo in jih meni tlačiti v usta. Ko se je tega naveličala, pa žlička hop na tla. In potem gledat, kam je padla in ne jest toliko časa, dokler ne poberem.user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2010 7:22:02   
Anonimen
čimprej - tem bolje.

(odgovor članu Urska09)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?