Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 16:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko boš začutila,da gre zares.Ko bo partner izrazil željo,da bi rad spoznal tvojega otroka,boš vedela,da so njegovi nameni resni,ker če s tabo ne bi mislil resno,ga tvoj otrok ne bi zanimal. Otrok brez očeta se hitro,včasih prehito naveže na moškega,ki pride v njegovo življenje,in če bi se veza prehitro končala,bi bilo za otroka hudo,zato je pametno počakati,da vidiš kakšne namene ima tvoj sedanji partner.Srečno in naj vam vsem trem uspe.
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 16:21:58
|
|
|
|
Zamima
|
Jaz mislim, da čimprej, če je zveza resna, če ni lahko otroka samo zbegaš, moje mnenje .
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 16:22:37
|
|
|
|
Zamima
|
aja pa odvisno koliko je otrok star, da mu pač znaš razložit za kaj se gre, če je še majhen (dojenček) po moje ni take krize
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 16:23:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Otrok ima očeta, videva ga na 14 dni, za vikend in drug drugega imata zelo rada. Sedanji partner pa že tako ali tako od prej ve za otroka in pravi, da se veseli spoznanja in komaj čaka, da ga spozna. V nasprotnem primeru pa ne bi bil z mano.... Ampak ne vem...zdaj je tako, da med tednom se težko vidiva (živi 1 uro stran od naju), ko pa pride vikend, pa jaz ne morem otroka pustiti babici, da bom šla z njim. Edino kar preostane, je videvanje na 14 dni (vikendi). Torej-je narobe, če po 1 nesecu ali dveh, gremo skupaj eno popoldne na sprehod?
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 16:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Otrok je star 2 leti....
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 16:27:38
|
|
|
|
Zamima
|
Imaš pravico imet nekoga, zato ni nič narobe da greš z otrokom in moškim "prijateljem" na sprehod. Moje mnenje.
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 16:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Imaš pravico imet nekoga, zato ni nič narobe da greš z otrokom in moškim "prijateljem" na sprehod. Moje mnenje. Moje tudi.
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 16:59:52
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
maš pravico imet nekoga, zato ni nič narobe da greš z otrokom in moškim "prijateljem" na sprehod. Moje mnenje. Tudi moje.
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 17:17:36
|
|
|
|
m76
|
tudi jaz se strinjam, samo prvih nekaj srečanj bi se jaz izogibala očitnega poljubljanja in stiskanja.
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 17:26:53
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: m76 tudi jaz se strinjam, samo prvih nekaj srečanj bi se jaz izogibala očitnega poljubljanja in stiskanja. ja, tega bi se tudi jaz malo vzdržala
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 17:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
In koliko časa naj preteče? En teden?Mesec?Tri?Leto dni? Koliko je "dopustno"?
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 18:10:32
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen In koliko časa naj preteče? En teden?Mesec?Tri?Leto dni? Koliko je "dopustno"? Po občutku
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 16.4.2007 19:18:30
|
|
|
|
tanikaa
|
Moj otrok, ki je bil takrat star 8 let, je spoznal mojega novega partnerja po enem mesecu. Zadetek v polno. Počutila sem se kot peto kolo
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 17.4.2007 7:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Otrok je star 2 leti.... idealna starost za spoznanje novega partnerja, skoraj bolje, kot če bi bil otrok star 5, 6 ali več let.
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 17.4.2007 8:06:03
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Jaz sem jih tut po enem mesecu predstavila. S tem, da je imel partner željo spoznat ga že prej, sam nisem hotela preveč prehitevat. Pa, da je mali najprej rekel, da ga noče spoznat. KO sem ju pa skup dala in spoznala, je blo pa ornk fajn. Ampak res sem v tistem trenutku čutila, da je to primeren čas. (otrok 6 let). S tem, da se prvih nekaj srečanj posvečajta predvsem otroku in ne pretiravajta z medsebojno ljubeznijo (otroka lahko po nepotrebnem postane ljubosumen)
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 17.4.2007 8:45:31
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, jaz imam glih konta situacijo! Moj partner je svojega otroka predstavil meni,tik preden je imel tamal 4 leta! Na začetku smo čas preživljali skupaj, takole po par uric, ni pa bilo dolgo, morda 2-3 mesece,ko je otrok ostal z mano sam in ni pojokal niti ene ! Očitno se me je navadil med tem časom! Pa tudi na dopust smo šli skupaj in takrat smo se imeli super!
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 17.4.2007 9:25:07
|
|
|
|
romy
|
Jaz bi ju predstavila. Glede na to da je otrok star 2 leti se mi zdi kar nekako idealna staost. Povej mu da je to tvoj prijatelj in res v njegovi bližini se ne stiskajta in ne "ljubčkajta". In čist normalno je da greste zdaj vsi trije na sprehod, al pa žogat, ali s kolesom,...pač karkoli. Saj 2 leti star otrok tvojega partnerja ne bo "vzel" kot osebo, ki je s tabo v nekem odnosu, ampak kot nekega skupnega prijatelja, nekoga ki se igra, ki se žoga,... Mislim, da vam bo šlo dobro. Srečno.
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 17.4.2007 9:30:15
|
|
|
|
madela
|
Jaz sem ju spoznala takoj,ko sem videla da bo zveza resna,torej mesec po tistem,ko sva se spoznala. No,čeprav ko sva se spoznala je bila hči zraven . Spoznavajte se skupaj in pejte na izlete. Edini problem bi lahko bil,če je zveza obsojena na probad,pa bi zraven mešala še otroka in bi potem tudi on trpel. To pa tako sama veš presodit. Srečno!
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 17.4.2007 9:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s predhonicami. Otrok je ravno take starosti, da morda niti ne bo povezal, da gre za novega partnerja. Postopoma, pač greste prvič in drugič na sprehod, potem na kavo, potem na kosilo,... Imaš pa vso pravico imeti novega partnerja in glede na to, da nikoli nič ni ziher, bi ga kr predstavila. Lahko ga že prvi teden, pa bosta za vedno skupaj, al pa eno leto čakaš, pa se potem na hiotro konča. Veliko sreče!
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 17.4.2007 11:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za vaša mnenja. Sem se odločila, da bomo šli v soboto na izlet
|
|
|
|
RE: Kdaj predstaviti otroka in novega partnerja? 18.4.2007 6:04:43
|
|
|
|
ronja
|
Bravo! Fino se mejte!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?