Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 14:41:29
|
|
|
|
saba
|
staršem takoj po prevem pregledu.... najboljši prijateljici takoj ko sem zalgedala :modri: v službi pa še nisem, čakam da minejo rizični trije meseci.:miska::miska:
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 14:44:52
|
|
|
|
rozi81
|
Jaz sem v službi povedala po treh mesecih. Doma pa tudi nič preje! Ne vem odvisno od posameznika se mi pa zdi da je bolje dati par pregledov skozi še posebej nuhalno pa pol poveš. Čeprav ko sem zvedla bi najraje laufala na stolp od ljubljanskega gradu in se drla ko žvau od veselja. Odloči se in naredi tako kot se ti zdi najbolje! Men so potem doma kar malo užaljeno govorili zakaj sem tok časa skrivala. Lp S:nosecka: in :duda:21t
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 14:48:22
|
|
|
|
Eja_1
|
Najboljši kolegici takoj po + testu. Moževim staršem po 5. tednu, 1. pregledu. Mojim še ne, ko bodo sami opazili,ker se je prvič slabo končalo že po 8 tednih in bo sedaj moja mama pridigo držala, kako in kaj... pa se bom prihranila tega... V službi, ko bodo mimo kritični meseci in bodo sami opazili....
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 15:08:06
|
|
|
|
CIPRESA
|
Najbolje tam nekje po 12t, če te prej ne prehiti kaj drugega. Mene je prehitelo in sem morala povedati že v 6t, ker sem ravno pred malico šla še na WC, tam pa - GROZA KRIIIIIIIIII. Tako sem od takrat na bolniški in so takrat vse izvedele, ker sem že iz WC-ja prišla zelena kot zidin takoj odhitela k ginekologu. No tako sem jaz povedala svojim v službi.
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 15:13:52
|
|
|
|
fricka
|
Prijateljci takoj ob testu, tastu s katerim živimo tudi, pa mož že naslednji dan vsem svojim prijatlom. Mami malo kasneje, vsem pa po prvem pregledu. Je pa mogoče pametno malo počakati. Jaz sem tak tip, da mi ni neprijetno povedat tud v primeru komplikacij in zapletov, zato se nisem s tem obrevenjela. Bi pač razložila, da se na žalost ni dobro izteklo.
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 15:18:50
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem takšna kot fricka, ne bi mi bilo neprijetno povedat, če bi šlo kaj narobe. Zato sva takoj povedala vsem, zaposlena pa nisem, tako da je ta del odpadel. Malo mi je bilo pa čudno, ko je moja najboljša prijateljica, ki je hud paničar, skrbela do konca moje nosečnosti - šele, ko sem rodila, si je oddahnila. Ja ne vem, kakor da se otroku, ko je enkrat na svetu, ne more nič več narediti:zmeden:. In zdaj, ko sem spet noseča, noče povedat nikomur za MOJO nosečnost (živi v drugem kraju), ker bi lahko šlo kaj narobe. Totalno pretiravanje, ampak ljudje smo pač različni.
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 15:28:32
|
|
|
|
pravljica
|
Meni je bilo zelo neprijetno, ker sem klicala od doma v 6. tednu in povedala, da sem na bolniški in zakaj...bi mi bilo lažje, če bi že prej vedeli. Tisti dan smo povedali tudi najbližjim, naprej se je pa hitro razvedelo.
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 15:36:57
|
|
|
|
pi
|
Vsem najlepša hvala za odgovor. Mislim da bom počakala do prvega pregleda in potem povedala v službi. Najraje bi počaka do nuhalne svetline, vendar mislim da bodo že prej opazili, saj so moje prsi vsak dan večje. Staršem pa ob primerni priliki.
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 16:22:12
|
|
|
|
ninocka
|
Jst sem povedala svojim najožjim sodelavcem (3 fantje) ta teden (sem pa v 10 tednu) in so bili vsi ful veseli. Ostalim ne nameravam razlagati (bo že šef obvestil nadrejene). Sicer jim nisem nameravala povedati tako hitro (šele čez mesec ali dva), sam sem se spomnla, da me že od junija več ne bo in da bi bilo fer do njih, da jih obvestim čimprej, da se znajo zorganizirati glede dela in predvsem poletnih dopustov. No, odkar sem povedala, so me začel ful crkljat - ni mi treba več delat vseh stvari, pa še s čokoladami me razvajajo...:)- Domačim in prijatlem sem pa povedala takoj po 1. pregledu - najprej seveda družini in nato prijateljem. Prej sta vedele samo sestra in ena kolegica, pri kateri sem se zagovorila (ko mi je povedala, da je že v 2 noseča).
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 20:18:09
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem svoji najboljši prijateljici povedala takoj ob +, njegovim in mojim staršem ter najinima sestrama še tisti dan, ko sem na 2. UZ dobila slikico (na 1. UZ se ploda še ni videlo, zato sva počakala), v službi pa takoj po novem letu, ko sem bila približno 10 tednov noseča, da bodo lahko pravočasno dobili zamenjavo. Tisti dan sta izvedeli tudi moji najbližji sodelavki. Jaz sem le enim trem povedala, vsi ostali so izvedeli od drugih. Tudi jaz ne vidim problema v tem, da se pove malce prej, saj če pride kaj narobe rabiš še več podpore, ki pa jo boš dobil od ljudi, ki so vedeli. Vsaj jaz tako mislim, morda se pa motim. Pa v službi ne bi bilo potrebno posebej razlagati, zakaj sem bila na bolniški... Ne vem...meni je tako bolje. Vem pa tudi, da bi mi moja mama zelo zamerila, če bi čakala z novico kake tri mesece. lp, Jessy
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 21:06:00
|
|
|
|
hugolina
|
ojla! Ja jaz sem tudi večini povedala po prvem pregledu (okrog 6t) in v službi prav tako, pa moram reč da so me zelo pozitivno presenetli. Kaj pa človek ve, ko pa v večini firm delajo tako paniko če je kakšna :nosecka:. Pri meni so bili vsi veseli in se mi zdi, da sem še pike dobila, ker sem bila pač fer, da ne bodo zadnje dni skakali v rinke in iskali mojo zamenjavo. Vsaka pa bo naredila tako kot sama najbolje ve. LP
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 21:15:53
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem v službi povedala po opravljeni NS v 12t, najprej šefu, potem čez dober teden direktorju, ker ga prej ni bilo, potem pa vsem ostalim,... Imam zelo slabe izkušnje v primeru, če se nosečnost ne konča dobro. Tega ne bi ponovila,...:(
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 21:28:24
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jest sem pa vsem povedala skoraj še isti teden ko sem zvedela da sem noseča, tudi v sluzbi, pa še zelo prov mi je prišlo, da so vedeli v službi, ker drugače jim ne bi bilo prav nič jasno zakaj sem ne bolniški...tko da men je bilo prov fino, ker so potem vsaj malo sočustvovali z menoj
|
|
|
|
Kdaj povedati v službi? 17.2.2005 21:55:06
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem moji mamici povedala takoj, pa se je tolk razveselila. Malo je bilo prisotne zadržanosti, glede na pretekle izkušnje, Pa sem ji lepo povedala, da še nič ni določenega, da je CB pokazal + in ker je moja zlata, sem ji mogla povedat. Pa je bila vesela. Očitu, sestri in šefu sem povedala tisti dan, ko sem prišla s prvega pregleda. Doma so hul veseli, v službi je pa panika, ker nimam zamenjave in vsi mislijo, da bom šla kar na bolniško. Kdo bi zastopu? cmokec
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?