Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 14:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Če jemlješ kt potem mislim da je zelo majhna verjetnost da si zanosila. Jaz na tvojem mestu ne bi delala halo-ja, ker je ta varjanta 1:ne vem koliko Če pa bi se slučajno zgodil da bi zanosila, pa bi bilo presenečenje slajše AJA - sem za PO TESTU
< Sporočilo je popravil tedy -- 7.10.2009 14:36:19 >
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 14:58:18
|
|
|
|
kristinaj
|
lahko mu omeniš, da nisi dobila in da se ti zdi čudno.... in boš takoj videla njegov odziv... ali je pripravljen ali ne... če imaš občutek slab, kupi test in ga naredi sama..... če pa se veseli nečesa, ga pa skupaj naredita... ali pa mu omeni, da te je strah rezultata in naj on pogleda...koliko črtic je ..
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 14:59:50
|
|
|
|
Bojana82
|
Jaz bi povedala po testu......če bi bil seveda pozitiven.......
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 15:02:36
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj ... in boš takoj videla njegov odziv... ali je pripravljen ali ne... če imaš občutek slab, kupi test in ga naredi sama..... a prej pa se o tem nič ne pogovarjate če sta OBA pripravljena ali ne
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 15:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
se pogovarjamo o tem ampak na način da bi meli babya šele čez nekaj časa...če bo tole zdej bo povsem nenačrtovan...ene 2 leti prezgodej. (pa da ne bo pomote - jst bi bila čist vesela)
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 15:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi na tvojem mestu kupila 2 testa in prvega naredila sama takoj. in ce bi bil pozitiven,bi mu omenila, da ti zaostaja M. potem pa bos po reakciji vidla. lahko se naredis neumno in mu reces da skupaj naredita test. alpa kar poves, da si noseca.
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 15:16:30
|
|
|
|
Kliki
|
Poznam dekle ki je jemala KT pa je zanosila zato test le kmalu na redi. Partnerju pa lahko omeniš ali pa počakaj da vidiš kaj ti test pokaže. Jast ne tvojem mestu ne bi zganjala panike. Koliko ti pa zamuja?
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 15:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
včeraj zjutraj bi jo mogla dobit...
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 15:20:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ajoj po enem dnevu pa res ni panike
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 15:34:38
|
|
|
|
Kliki
|
To pa še ni panika, počakaj en teden in če je ne bo naredi test.
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 15:40:00
|
|
|
|
Martinčka
|
ja po enem dnevu res ni panike... če ne dobiš M do novega jemanja KT potem je malo čudno sicer pa ni nobenega problema... jaz sem pri KT v 90% imela točno M kot urica, sam kdaj se je pa vmes zgodilo da je prišla dva dni kasneje... sem bila tudi jaz malo nervozna, ampak jaz sem vedno povedala mojemu kdaj pričakujem M ter če je nism dobila tisti dan sem mu malo pojamrala da je še ni... čist tako malo pogovorno nič kaj resnega... dvakrat sva pa šla tudi skupaj test kupit in seveda je bil negativen... kakorkoli jaz bi malo omenila, ne bi pa ravno govorila: joj nimam menstre, ziher je dojenček! tko da v easy... itak je M čisto vsakdanja tema, ni tabu, in je prav da se tudi o bolj intimnih stvareh pogovarjaš s partnerjem... vsaj jaz tako mislim. Če ga pa hočeš presenetit z nosečnostjo (ČE si nosečka) potem je pa druga stvar... moj možek vsekakor ve, da bom drugo sredo delala testek ker se mi zdi luštno da sva oba v pričakovanju kaj bo pokazalo ... srečno in če želita otročeke nehajta s KT pa bo, ker nekako se mi dozdeva da si želiš da bi ti test pokazal plusek ...
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 19:31:13
|
|
|
|
zmaych
|
Enak problem sem imala tud jaz da nisem dobila menstruacije po odmoru med jemanjem KT. Šla sem na pregled in mi je naredila UZ in ni blo nič posebnega vidt potem pa mi je zamenala tabletke ker so bile pre svoh. Noseca pa nisem bila!
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 21:48:59
|
|
|
|
Najaa
|
Povedala bi mu takoj, ko bi se mi zdelo nekaj čudno. Ker mu pač vedno vse takoj povem...
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 7.10.2009 22:39:01
|
|
|
|
kajajaka
|
Kakšna zveza pa to je? Takšne zadeve se pa ja razčisti v dvoje, al kako? Kaj sam ni opazil, da še nimaš menstruacije? Nič mi ni jasno... Partner je pa ja življenski sopotnik s katerim skupaj rineš čez življenje, pa kakršnokoli že je... A ni tako? Sicer pa JA, TAKOJ BI MU POVEDALA
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 8.10.2009 9:52:46
|
|
|
|
lukec
|
Tud jaz bi mu povedala takoj. Ne vidim razloga zakaj bi čakala na njegovo reakcijo, če si noseča je prav čist vseen kako bo reagiral, saj kar je je.
|
|
RE: kdaj povedati? 10.10.2009 16:28:22
|
|
|
|
Luna*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaz bi na tvojem mestu kupila 2 testa in prvega naredila sama takoj. in ce bi bil pozitiven,bi mu omenila, da ti zaostaja M. potem pa bos po reakciji vidla. lahko se naredis neumno in mu reces da skupaj naredita test. alpa kar poves, da si noseca. Ne mi zamirit, samo to je pa res neumno. Če sta dva v dobri vezi se tega ne počne! Jaz bi mu zihr povedala ko bi mi par dni zamujala oz. ko bi mogla novo tablco začet jemat. Itak bi tudi sam pogruntu, da neki ni vredu. Ne zdi se mi fer do tebe, da boš šla sama čez skrbi in test. Sej skupaj in tako oba prevzemata "odgovornost" če se kaj zgodi. Pa držim pesti da se konča tako kot sama želiš.
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 10.10.2009 19:39:24
|
|
|
|
soncnica 3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luna* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaz bi na tvojem mestu kupila 2 testa in prvega naredila sama takoj. in ce bi bil pozitiven,bi mu omenila, da ti zaostaja M. potem pa bos po reakciji vidla. lahko se naredis neumno in mu reces da skupaj naredita test. alpa kar poves, da si noseca. Ne mi zamirit, samo to je pa res neumno. Če sta dva v dobri vezi se tega ne počne! Jaz bi mu zihr povedala ko bi mi par dni zamujala oz. ko bi mogla novo tablco začet jemat. Itak bi tudi sam pogruntu, da neki ni vredu. Ne zdi se mi fer do tebe, da boš šla sama čez skrbi in test. Sej skupaj in tako oba prevzemata "odgovornost" če se kaj zgodi. Pa držim pesti da se konča tako kot sama želiš. Se popolnoma prideružujem, saj menim, da je spočetje in vse naprej stvar OBEH.
|
|
|
|
RE: kdaj povedati? 12.10.2009 14:39:18
|
|
|
|
anci banci
|
če je želja in če je načtovan ni lepšega, da delaš test v njegovi prisotnosti:) moj se je stopil in zajokal ko je vidu plusek na testu
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.