|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj povedati ostalim?
13.9.2004 22:19:44   
Barbara L
Je kaj narobe da si želim povedati vsem da sem noseča, pa čeprav še nisem imela prvega pregleda?

(saj še ne bombam naokoli ampak me zelo mika)

Barbara L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj povedati ostalim?
13.9.2004 22:25:37   
puncica
Ja pol pa povej:bravo:, kaj pa te ovira?

(odgovor članu Barbara L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj povedati ostalim?
14.9.2004 6:32:45   
Jančika_
Midva z možem sva povedlala vsem takoj, ko sem naredila test. Se nisva nič sekirala, kaj bo. Če bi se slabo končalo, bi tudi vsem povedala. Veš kako je s tem - če srečo deliš, jo podvojiš, če deliš žalost, jo razpoloviš. Seveda pa vsak po svoje.

Lepo nosečnost!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj povedati ostalim?
14.9.2004 8:25:20   
honey
Tudi jaz se strinjam z Jančiko! Tudi midva sva povedala takoj, čim je CB pokazal :modri:! Ko pa so me spraševali, kako daleč je, pa sem kar povedala, da še čisto na začetku. Nisva zdržala npr. do 3. meseca (jao, to bi bilo šele ta teden - se bi mi kar zmešalo):):):):)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj povedati ostalim?
14.9.2004 8:27:53   
NinKa
Ja povej, ampak premisli, kaj ce se kaj zgodi. Bog ne daj, ampak do tretjega meseca je ta moznost.

Sama sem zvedela v sredini aprila, pol nekaj dni kasneje sem imela rojstni dan,pa sem ze takrat tako hudo bruhala, da se ni dalo skrivat, tako da sem mogla priznat, da je nekaj pod mojim srckom.

Po moje, povej, ko se bos pocutila za to!

Pa se nekaj - lepo nosecnost ti zeim!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Nina Katarina:sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj povedati ostalim?
14.9.2004 8:39:57   
TARA in MAJ
mislim da je dobro nekaj obdržati zase saj bo še čas da izvedo.SREČNO:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj povedati ostalim?
14.9.2004 8:42:01   
Lunca1
Jaz sem mojim staršem povedala isti dan ko sem naredila test, njegovim in mojim sestram čez kake 3 dni, prijateljem pa po prvem pregledu. Sva kar slikico UZ objavila na naš forum, češ naj jo strokovno ocenijo:)

Lp Lunca

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj povedati ostalim?
14.9.2004 8:55:27   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo:ZAKRIČI NO TO VESELO NOVICO SAJ JE ČUDOVITA!!!!!:bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj povedati ostalim?
14.9.2004 14:11:04   
smrček
Hmmm! Jaz sem noseča 23t po še novice nismo obesli na tavelik zvon. Do zdaj vedo samo moji starši. Tašča in vsi ostali prijatelji pa še ne vedo:zmeden:. Mam bol majhnga bušija, tak da se pri ohlapni bluzi sploh ne vidi. Včasih me pa ma, da bi kar na ves glas vpila, da bomo januarja dobili dojenčka:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj povedati ostalim?
14.9.2004 14:42:02   
Venera
Barbara,

midva sva takoj povedala staršem in moji najboljši prijateljici. Vsem ostalim pa postopoma, ko sem jih videla.
Niti pomislila nisem na to, da bi bilo kaj narobe!:)-

Če te mika, raztrobi!:bravo::)-:)-:)-:)-:)-:)-

lp
Venera in :duda:17t5d

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kdaj povedati ostalim?
14.9.2004 21:21:14   
SU
Midva sva do prvega pregleda počakala z vsemi oz. nekaj prijateljev je vedelo, ker smo bili skupaj na morju in pač nisem nič pila (alkoholnega) in je blo malce čudno:)-. Po 1. pregledu pa sva povedala počasi vsem!! Ne mislim na to, da bi bilo kaj narobe! To je lahko, konec koncev, tudi PO tretjem mesecu. Če bi skoz tako razmišljala, ne bi blo po mojem nič fajn. Ker sem zelo vesela in moj dragi tudi, se nisva mogla zadržat in sva raztrobila vsem najinim najbližjim, da se bo najina družinica povečala za enega člana (starši, prijatelji, strici, tete-ne vsi). Pa kaj, če me bodo spraševali kdaj bo, kolk sem noseča ipd. ipd. Povem vsem! Tudi stokrat, če bi blo treba... Že tako in tako bi se včasih kar zadrla na ves glas... :) :sloncek: :) :sloncek: Če te ima, kar povej! LP, Saša (10,2/7)

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kdaj povedati ostalim?
15.9.2004 8:33:14   
Anonimen
Dve moji sodelavki sta bili tako srečni, da sta noseči, da sta takoj povedali vsem v firmi, nato pa je obema plod odmrl in sta bili po moje še toliko bolj bogi, ker smo vsi vedeli in je vsak kaj, sicer spodbudnega, rekel.
Bog ne daj, da bi se tebi kaj takega pripetilo, saj v veliki večini primerov je vse O.K. Gotovo bo tudi pri tebi. Samo malo pa vseeno lahko razmisliš (apak samo enkrat), kaj če se kaj zgodi, a je bolje če vsi vejo ali ne.
Sicer pa uživaj v nosečnosti in misli pozitivno.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kdaj povedati ostalim?
15.9.2004 9:02:35   
Suzi*
Ojla!

Midva sva po nekaj dneh od :modri: povedala staršem in moževemu bratu. Ostalim dobrim kolegom potem, ko smo se videli, kar je bilo precej kmalu. Širši žlahti nisva razlagala in tudi starši ne, saj sva rekla da bi rada še malo zase zadržala, ker nikoli ne veš. Potem pa itak (ker se mi je trebušček že kar hitro poznal) vsi opazijo. No v službi sem novico sporočila šele sedaj, po tretjem mesecu, ker s sodelavci pa res ne bi rada razglabljala, če bi šlo kaj narobe. No, nekaj izbrancev je seveda vedelo skoraj takoj, sem pa vedela, da novice ne bodo razbobnali naokoli. Ti pa moram povedat, da se tudi v službi sedaj ko vejo počutim precej bolje. Prej sem bila vesela, da bi kričala, sem se pa morala brzdat, kokr da ni nič drugače.

Odloči se pa čist po občutku, če bi rada povedala povej, če pa ne, pa pač ne.

lp, Suzi 16t

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kdaj povedati ostalim?
15.9.2004 10:33:54   
tejabajc
Midva sva mami, tatu, tašči in tastu ter bratom in sestram povedala takoj. Prijateljem sva povedala sproti, kot sva kakšnega srečala. Sicer pa je bila moja družina tako neučakana, da se je stvarca zelo hitro razvedela. Naju ni to čisto nič motilo. Edina zanimiva stvar je bila ta, da ko je fant novico povedal svojim prijateljem, ga sploh niso jemali resno, čeprav jih je takoj peljal na pijačo (ki se je zavlekla dolgo v noč). Nekateri so nama verjeli šele, ko se je meni poznal trebušček.
Meni se zdi najbol butasto to, da poveš samo nekaterim osebam ter tem rečeš; ne povej še nobenemu drugemu. A kaj, ko se vsakemu rado zareče. Se je pri eni znanki to zgodilo in je bila vsa besna, ker smo novico izvedeli od drugih in ne od njih.

Sicer pa moraš sama presoditi, kdaj se ti zdi prav novico povedati.

Papa, Teja

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kdaj povedati ostalim?
15.9.2004 22:50:35   
Barbara L
Hvala lepa vsem za vaše izkušnje in mnenja.

Domačim sem že povedala, za ostale pa če pogovor nanese povem, drugače še zamolčim (vejo tako vsi da sma delala na tem).

Na negativen izid sploh ne mislim, ker sem sama rojena na PETEK 13-TEGA in s tem se vso zlo okoli mene izniči (saj veste - in - dasta +).

Pobožajte trebuščke ali pa svoje malčke poljubite za lahko noč.

Barbara L :metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?