Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 10:06:27
|
|
|
|
anju
|
a ponoči se dojita? nekako "sumim" tvojo hčerko (tako kot mojega sinka), da se ponoči rada carta in mislim, da ni z lakoto povezano...
|
|
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 10:37:31
|
|
|
|
Caarmen
|
tud jaz tako mislim... Sva jo dala v svojo posteljo in je jokala, jokala... dokler jo nisva dvignila. Ko ob 20ih poje jo dava v svojo posteljo. Ko se naslednjič zbudi jo tudi probava dat, če ne gre pa popusti. Ponoči se potem skobaca k meni in sama začne cmočkat - čez pižamo. Večkrat me je že spravila iz postelje... Ne vem kaj naj naredim. Patronažna mi je rekla, da jih je ona tudi v svojo posteljo jemala in da danes ko so njeni otroci v puberteti še večkrat pridejo k njej v posteljo in se pogovarjajo. Očitno imam zelo navezanega otroka name...
|
|
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 10:40:47
|
|
|
|
baja*
|
Naš spi, odkar mu dajem zvečer (ob 18-ih) mlečno kašo, ampak ne po flaši, kar lepo na žlico . Pa bolj gosto mu naredim. Pred spanjem ga še podojim. Zaspi ob 20-ih in spi do pol osmih - osmih, ponavadi pa se vmes zbudi še ob cca, 5-6 za dojenje.
|
|
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 10:54:12
|
|
|
|
Caarmen
|
Kakšno mlečno kašo narediš?
|
|
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 10:57:36
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Caarmen Kakšno mlečno kašo narediš? Riževo od Milupe (najraje ima navadno in z okusom banane), glutena še nisem uvedla.
|
|
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 13:04:54
|
|
|
|
anju
|
meni včasih kašo poje včasih ne. spanje pa ni nič drugačno (=daljše) kadar jo poje. otroci so pač različni... in pubertetniki tudi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?