|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj povštrček
18.3.2007 11:57:31   
suzi
Mi imamo trenutno še dvignjeno vzglavje zaradi refluksa, sem pa opazila da če kam gremo naš sine noče zaspati na ravnem ker je navajen da ima glavico višje od telesa. Ker pa ne bo imel za zmeraj dvignjeno vzglavje - če se vsede je čisto do vrha ograjice na postelji pa me je strah da bo enkrat ven padu, me zanima kdaj lahko daš otroku povštrček pod glavo. Postelja je čisto na zadnjem spodnjem nivoju, ampak je prilagojena pena pod jogijem in je zgornji višji konec precej visoko. Star bo šele 8 mesecev tako da zaenkrat še ni sile glede plezanja ven, ampak ti mali vražički hitro pogruntajo kaj nesmejo. Kdaj ste jim ve dale povšter pod glavo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj povštrček
18.3.2007 22:30:06   
Anonimen
Mi ga imamo že od tretjega meseca (ker je bil prehlajen - po nasvetu pediatrinje) in sedaj se je tako navadil nanj, da mu ga ne mislim vzeti. Itak je pa čisto nizek.

Lp

(odgovor članu suzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2007 22:32:55   
cmokec
Sara je povšterček dobila pri 4 letih, Pia paga pri 1,5 letih tudi še nima. Kar se tiče dvignjenega vzglavnika zaradi lažjega dihanja sem jaz dala kar fascikel pod jogi, pa je bilo dvignjeno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 3:48:38   
frufru
Susy, kaj pa če kupiš povštrček proti refluxu, sem ga vidla v BC, ma vdolbinco za glavico na eni strani

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?