Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 19.7.2006 22:37:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jah ne vem, vendar bi jaz počakala do kakega leta, saj se mi zdi da tresljaji kar fajn obremenijo hrbtenico.
|
|
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 19.7.2006 23:45:37
|
|
|
|
babylove
|
Naš se je po sili razmer vozil od 9. meseca dalje, vsak dan kakih 7km.
|
|
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 20.7.2006 7:36:01
|
|
|
|
hubi
|
Od dopolnjenega 9,5 meseca dalje.
|
|
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 20.7.2006 11:15:59
|
|
|
|
darjatimci
|
Po desetem mesecu smo se začeli malo vozit,najprej na tistem sedežu,ki ga namontiraš na balanco.
|
|
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 20.7.2006 12:56:57
|
|
|
|
SLAMlCA
|
Če je čelada prevelika ji lahko daš spodaj kakšen klobuček, ampak pazi da jo potem kaj ne žuli
|
|
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 25.7.2006 12:37:33
|
|
|
|
tina104
|
Mi smo ga začeli vozit nekje med 9,5 in 10 mesecih. Čelada se da kupit najmanjša 46, če nimaš te, jo kupi.
|
|
RE: Kdaj posesti otroka v sedez na kolesu 25.7.2006 14:44:59
|
|
|
|
Bostjan-1
|
Če te že pete srbijo, pa otrok še ni primerne starosti, je opcija tudi kolesarska prikolica - definitivno bolj udobna za otroka in varnejša. Preizkušeno od 2. meseca dalje. Za kakšen nasvet več se mi javi na bohami@gmail.com. LP, Boštjan
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?