|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj poiskati varuško??
5.3.2008 14:46:06   
pajac
Moj sin je zdaj star 6 mesecev in zdi se mi skoraj malo utopično, da bo septembra dobil vrtec... No moj problem se nadaljuje s tem, da se mi ne sanja kdaj naj se lotim iskanja varuške?? Zdaj je otrok čisto drugačen, kot bo poleti in ker je moj prvi otrok sploh ne vem kako naj se tega lotim?? Kako vedeti, kakšna bo varuška z otrokom??
A ima kdo izkušnje ali nasvet??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj poiskati varuško??
5.3.2008 16:05:09   
Lara28
Najbrž bi bilo vseeno dobro, da čimprej najdeš  vsaj "kandidatke" za varuško. Ker se mi zdi da je dobiti dobro varuško še skoraj težje kot prostor v vrtcu.
Jaz sem se z našo  dogovorila že ko je bil Anej ene tri mesece star. No jo sicer poznam, ker je čuvala že druge otročke, od prijateljic, pa sosedine.
Potem pa sva parkrat šla k njej na obisk, smo šli skupaj nekajkrat na sprehod, ona z svojima varovancema in jaz z našim.
Tako so se z njo in otroci malo spoznali.
Potem sem ga v zadnjem mesecu porodniške nekaj krat (1-2x na teden) pustila tam najprej za kako uro ali dve in postopoma cel dopoldan. In zadnje tri dni ko sem bila še doma je on bil že normalno tam od 8ih do 15.00.
Če bi slučajno šlo kaj narobe...
No naš je ostal brez težav, sicer prvi dan ni hotel spati, potem pa brez težav naprej!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?