Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj po laparo menstruacija? 7.4.2009 20:58:06
|
|
|
|
ziva1
|
Dobila sem jo 31 dan od zadnje M. Drugače imam cikle na 23-28 dni.
|
|
|
|
RE: Kdaj po laparo menstruacija? 7.4.2009 22:34:51
|
|
|
|
sončekm
|
Jaz sem jo dobila šele čez 2 meseca od operacije in potem ne več,spet šele po cycloproginovi. Tako da sem zmedena,ker naj bi operacija pomagala,ampak pri meni slabo kaže,verjetno bo tako tudi kar se tiče zanositve,saj še vedno nisem nosečka!
|
|
RE: Kdaj po laparo menstruacija? 8.4.2009 8:28:19
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Jaz pa sem dobila 6 dan po laparoskopiji, kljub temu da bi jo morala dobiti en teden pozneje. Trajala pa je tudi dolgo - ca. 10 dni.
|
|
|
|
RE: Kdaj po laparo menstruacija? 8.4.2009 19:24:56
|
|
|
|
urša28
|
upam,da tudi pri meni kmalu priteče,da lahko začneva delati na ..tako noro jo pričakujem,da se mi že meša,,,
|
|
|
|
RE: Kdaj po laparo menstruacija? 8.4.2009 22:22:18
|
|
|
|
Kliki
|
Jast sem jo dobila točno na dan kot sem jo imela prej.
|
|
|
|
RE: Kdaj po laparo menstruacija? 9.4.2009 16:26:40
|
|
|
|
anci banci
|
jaz sem jo dobila 45 dni po laparo in prvič v ne vem kolikemčasu času je prišla spontano
|
|
|
|
RE: Kdaj po laparo menstruacija? 13.4.2009 16:56:49
|
|
|
|
urša28
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci jaz sem jo dobila 45 dni po laparo in prvič v ne vem kolikemčasu času je prišla spontano kaj pa sedaj anci banci? se ti je dokončno uredila? kaj pa zanositev,ti je že uspelo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?