|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ovulacija?
30.5.2008 14:51:44   
Anonimen
Ker mi manjkaste lih dve meritvi, ne zanam določit, kdaj je bila ovulavija.
Kaj mislite vi?
CIKEL 26 DNI

910
36,6
M

1516
36,6
M

2122
36,6
M

2728
36,6

3334
36,6

3940
36,7

4546
36,7

5152
36,7

5758
36,7

63
64
           ???

6970
36,7

75
76
36,8

8182
36,85

87
88
36,9

9394
         ???

99
100
         ???

105106
36,9

111
112
113114

117118
119120

123
124
125126

129130
37,1

135
136
37,1

141142
37,1

147
148
37,1

153154
37,1

159
160
36,8

165166
37,7
NOVA M.

Izračun mi daje da od 10 do 15 dneva jo moji plodni dnevi.
Kaj se vam zdi.
Hvala in lep pozdrav.

anonimnauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj ovulacija?
30.5.2008 15:05:09   
crvicek
Pomoje je tam 11. dan; ma težko rečem ker nimaš vseh temperatur. Lahko ti le povem, da sem se tudi jaz prvič ravnala po koledarčku, ki ti izračuna O, ma glede na moje 28-dnevne cikluse in z merjenjem BT, sem ugotovila, da mi nastopi O prej kot je bil izračun po koledarčku, že 12. dan. Tako sem mesec kasneje zanosila.

Kdaj pa začutiš sluz in špikanje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2008 20:03:09   
Hator
Hmmm, težko čist določit, po mojem nekje 14. dan, ko se ti ful poviša. Je pa res, da nimaš izrazitega padca in nato povišanja oz. lahko ga imaš, pa manjka meritev. Poskusi še z ovulac. testi.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2008 9:58:52   
Pikica5
Punce a ovolacijski sluz je lahko tudi takšen voden, ker jaz mam na čas čez dan kot da se polulam vhlače oz. kot da mi je malo všlo, ko mi nekaj steče ven, to se mi dogaja 14 dni pred user posted image ?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2008 14:17:19   
becky
pikica5, pri men je sluzi ful veliko, pa skoz mam občutek, kot da mi je nekaj ušlo v hlače

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2008 14:43:19   
Pikica5
Jaz mam dokaj zmerno na cajte je full,  samo tako hudo vodeno je pa vedno, te pa na čas tak, kot da mi je malo ušlo v hlače, da se počutim prav mokro (počutim se kot en pololanček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) ohh ti naši organizmi user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2008 0:03:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Punce a ovolacijski sluz je lahko tudi takšen voden, ker jaz mam na čas čez dan kot da se polulam vhlače oz. kot da mi je malo všlo, ko mi nekaj steče ven, to se mi dogaja 14 dni pred user posted image ?

Pikica5, to se pa tud meni dogaja. Ni sluz, ampak samo nekakšna voda user posted image Moteče za znoret!

(odgovor članu Pikica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2008 11:40:45   
Pikica5
EnaNobena končno ena ko ma podobno, full je moteče, recimo sploh ko si neki zunaj pa samo čutiš kako se ti na enkrat vlije ven pa se počutiš celi mokri tam odspodaj, kot da si se polulal, grrrr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2008 14:03:05   
~Biba~
no smo že 3..jaz teažvo rešujem z dnevnimi vložkiuser posted image

anonimna, poskusi te meritve vpisat v kak koledar ovulacije.
ta je nemški in se moraš registrirat http://www.urbia.de/services/zykluskalender/
Verjamem da z malo guglanja, najdeš tudi kakšnega v angleškem jeziku.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2008 14:31:38   
Pikica5
Jaz žal od dnevnih vložkov dobim kar vnetje, ker ne dihajo, poskusla še nisem naturacare, ki jih sicer uporabljam med user posted image  in so mi super, sem potem skor raje "mokra" kot pa imam vnetje user posted image  A zato ker mamo pač bolj "vodeno" ovolacijo nismo nič manj plodne ali pač?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2008 21:37:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

A zato ker mamo pač bolj "vodeno" ovolacijo nismo nič manj plodne ali pač?

Ne, smo si samo pač malo različne med seboj. Kar se pa tiče vložkov - dnevnih, pa so meni super od Vir-a Nature Slip, kakšni drugi pa tud meni naredijo vnetje. Pa tudi med M uporabljam večinoma njihove vložke.

(odgovor članu Pikica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2008 7:59:34   
pikipu
No, tudi meni se dogaja "mokrota" in problem rešujem z vložki VIR 80, ker so ti edini, po katerih ne dobim vnetja oz. srbečice. Jih pa malo bolj pogosto menjavam, pa je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2008 10:20:13   
~Biba~
user posted image na srečo nimam problemov z vnetji, lahko uporabljam, katerekoli vložke.
aja pa nič ni narobe z vodeno ovulacijo...saj smo si ljudje različni.

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2008 10:37:02   
Anonimen
Punce hvala za toliko odgovorov. Tudi mene moti lih tiste dve meritvi, ki jih nimam, samo prvi ?, sem ga pozabila za vikend doma, druga pomanjkanja, pa mi je padel na tla in je bil spet vikend. In zato me ful mede. Zdej sem začela ponovno z meritvijo, tako da vidimo kaj se dogodi v tem mesecu.

Tudi po moje je najplodni dan bil 11. Tudi zelo vlažno sem imela in mehko. Samo kaj, ko se ni prijelo. In vsi ovulacijski kalkulatorji mi pokažejo od 9 do 14 dneva.
Bom provala še unega nemškega.

Hvala res punce za vaš čas. Ko vsaj ne bi bilo tako težko.

lp

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2008 13:48:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

no smo že 3..jaz teažvo rešujem z dnevnimi vložkiuser posted image

anonimna, poskusi te meritve vpisat v kak koledar ovulacije.
ta je nemški in se moraš registrirat http://www.urbia.de/services/zykluskalender/
Verjamem da z malo guglanja, najdeš tudi kakšnega v angleškem jeziku.

kleja, superca koledarček si mi posredovala. Pravi mi, da je bila moja ovulacija med 10 in 12 dnevom.
bom kar še vpisovala... škoda, k ne znam nemško in si bom morala z slovarjem kej prevest.

hvala res vsem.

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.