Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2008 12:53:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 12:57:16
|
|
|
|
Hanna M.
|
Prvič je prespala pri babici pri 3 letih in 9 mesecih. Je bila njena želja, da gre na počitnice, tako kot njena starejša prijateljica. Problemov ni bilo.
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 13:04:57
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem bila prve 3m pri naših in tudi potem smo se dosti videvali in tudi pustila sem jo tam večkrat prespati, ker nikoli ne veš, kdaj boš rabil fraj. naših je navajena tako, da ni problema. sedaj je pri mami tudi v varstvu. pri tašči je spala 1x pri 5m s tem, da sem jo jaz uspavala, dala spat, par urc kasneje sva prišla s partnerjem z žurke in tam tudi prespala, zraven nje. stara je 14m...
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 13:10:14
|
|
|
|
Marogica
|
Ta starejši 7 mesecev, ta mlajši malo manj kot 6 mes. Brez problemov.
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 13:18:12
|
|
|
|
al1*
|
Naša oba okoli leta in pol.
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 13:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjaša je prvič prespala pri babci pri 9 mesecih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2008 13:52:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 13:54:08
|
|
|
|
saruška
|
naš je prvič prespal pri noni ko je bil star 3,5 m - prespal je itak celo noč. tako da ni blo problema... midva pa na fešto po dolgem cajtu ... brez kančka slabe vesti!
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 14:01:30
|
|
|
|
nananaja
|
pri 8,5m pri moji mami in atu, pri 4m pa jo je ponoči prvič pazil ata, ki živi v isti hiši, ki pa je ni dal sam spat. nikoli problemov. jih tud oni jih niso nikol delal
< Sporočilo je popravil nananaja -- 28.5.2008 14:04:08 >
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 15:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Stara bo 16 mesecev in še ni nikjer prespala brez naju in tudi še lep čas ne bo.
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 17:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič pri 2 mesecih in še večkrat po tem in ni bilo nikakršnih težav, tudi nahranila ga je babica, seveda po steklenički.
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 17:13:25
|
|
|
|
Lunc_a
|
Pri 4 mesecih. je že od 2 meseca spal brez zbujanja,zato smo tudi dali. jaz pa pač nisem takšne sorte da dam otroka k nekomu prespat,če se ponoči zbudi,tako da...
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 17:41:29
|
|
|
|
Naja30
|
Sama brez naju je prvič šla na počitnice pri 15m. Smo pa že od 1.meseca velikokrat hodili skupaj h tašči, ampak takrat sem jaz z njo spala.
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 17:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
tavelka pri ene 4h mesecih, tamala pri 2h mesecih. prvič na počitnice brez mene pa je sta šle obe pri dobrem letu. za par dni. obe sta še živi!
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 21:16:23
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Po 1. letu. Nisem dojila, ampak prej za to ni bilo potrebe, niti pripravljenosti.
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 21:52:58
|
|
|
|
aprilčica07
|
Pri tašči, ko je imel dobre tri mesece, mali v varstvo, midva pa na fešto.
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 21:55:12
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Naša (le)potička je stara 1 leto in 10 mesecev in še ni prespala drugje. In če ne bo želela sama, je ne bom silila. Se pa še vedno dojiva.
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 22:21:23
|
|
|
|
CatJa
|
Pri sedmih mesecih. Ampak ker je že skoraj od začetka prespal celo noč, ni bilo panike, sem ga šla zjutraj iskat in podojit. No, dojit se je nehal kmalu po tem in ni bilo nobene omejitve več.
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 22:25:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pri 12m, prvič. Pa sva se še dojila tudi po 12x, 13x na noč, pa pri babici nikoli ni izsiljeval za joško.
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 22:27:31
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Pri 12m, prvič. Pa sva se še dojila tudi po 12x, 13x na noč, pa pri babici nikoli ni izsiljeval za joško. Mu tudi ne bi nič koristilo
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 22:59:22
|
|
|
|
dreamz
|
Jaz sem našega prvič pustila pri moji mami, ko je imel 5 mesecev in sem še dojila. Šla sem žurat in prišla domov lih ob času, ko se je prvič ponoči zbudil in je takoj dobil joško. Drugič pa spet pri 7 mesecih in pol.
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 28.5.2008 23:13:06
|
|
|
|
Pia77
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz Šla sem žurat ... IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07 Pri tašči, ko je imel dobre tri mesece, mali v varstvo, midva pa na fešto. IZVIRNO SPOROČILO: saruška midva pa na fešto po dolgem cajtu ... brez kančka slabe vesti! IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj par urc kasneje sva prišla s partnerjem z žurke in tam tudi prespala, zraven nje. Joj... al sem tolk stara al kaj, pri men pa nobene želje po žuranju... Tako da bo dilema o otrokovih prespanih nočeh verjetno šele po končani porodniški oz. ko se bo pričelo dežuranje. :)
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 29.5.2008 8:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič je prespala brez anju, ko je imela 6 mesecev, s tem, da sta jo babi in dedi prišla varovat k nam. Prvič je šla prespat k babi pri 15. mesecih, smo se ravno selili, od takrat pa gre vsake 2-3 mesece na 3-dnevne počitnice, pa se mi zdi, da ful uživa.
|
|
|
|
RE: Kdaj otrok prvič prespal drugje? 29.5.2008 12:00:45
|
|
|
|
majra
|
Pri babici pri 3,5 mesecih. Brez problema, ker itak prespi celo noč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?