Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj otročka v avtosedež? 12.9.2006 13:46:18
|
|
|
|
soncek&luna
|
moj skrat je v avtosedezu ze od 5,5 meseca starosti... imel pa je takrat 7 kg..
|
|
RE: Kdaj otročka v avtosedež? 12.9.2006 13:48:21
|
|
|
|
dskubin
|
Mi smo ga tudi prestavli pri 7ih mesecih. Je pa bil res še malo premajhen, in smo ga mogli še malo podložit z brisačo. Drugače pa so se mu pasovi čisto lepo prilegali.
|
|
|
|
RE: Kdaj otročka v avtosedež? 12.9.2006 13:50:00
|
|
|
|
Naja31
|
Ko je imel 9kg, po navodilih. Drl se je pa tako ali tako, v lupinci ali avtosedežu
|
|
|
|
RE: Kdaj otročka v avtosedež? 12.9.2006 13:51:58
|
|
|
|
smeska
|
Meni so prodajalke odsvetovale, da bi bil otrok prekmalu v avtosedežu zaradi hrbtenice. Zaradi večjega naklona naslonjala sedeža, otrok v sedežu bolj pokončno sedi, vendar je to nevarno za vretenca hrbtenice, saj še niso zrela za tako sedenje in hrbtenica se lahko seseda. Svetovali so, da otroka manj oblečeš in ga bolj pokriješ, saj so otroci pri tej kilaži v lupinici že kar natlačeni.
|
|
|
|
RE: Kdaj otročka v avtosedež? 12.9.2006 14:01:33
|
|
|
|
mojčika
|
mi imamo tega, je primeren tudi zate, pri amzs-ju je dobil najvišje ocene, nam odgovarja, imamo prav tako 7,5kg, vozi se v smeri ali proti vožnji, se poleže... pa še zelooo znižan je http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=398&ParentClassID=88 danes pa je v akciji tudi maxi cosi
|
|
RE: Kdaj otročka v avtosedež? 12.9.2006 14:02:39
|
|
|
|
petra81
|
No, pri nas do sedaj ni bilo nobenega problema s prevažanjem v lupinici! Smo jo tudi v vozičku vozili namontirano v lupinici in se je zmeraj rada vozila!! Sedaj se pa hoče kar usesti, se tako naprej nagiba!! In kriči, seveda, ker se ne more!!! Zdej pa res ne vem, koliko je na tem s hrbtenico!!?? Ker mi se kar veliko prevozimo!!??
|
|
|
|
RE: Kdaj otročka v avtosedež? 12.9.2006 14:25:45
|
|
|
|
Aja32
|
Itak ti je verjetno že ful pokonci pri 7 mesecih in pol... Zato ji pa verjetno ne odgovarja več lupinica... Pri nas je bila situacija ista... Dala sva ga pa v avtosedež pri cca. 8. mesecih... LpA
|
|
|
|
RE: Kdaj otročka v avtosedež? 12.9.2006 14:35:19
|
|
|
|
mml
|
Mi smo tudi šli iz lupinice v avtosedež nekje pri 7.5 meseca, ker je pričela med vožnjo hudo protestirat, sedaj ko je v avtosedežu je pa bistveno boljše.
|
|
RE: Kdaj otročka v avtosedež? 12.9.2006 14:51:19
|
|
|
|
činča
|
mi tudi pri 6 mesecih.
|
|
|
|
RE: Kdaj otročka v avtosedež? 12.9.2006 15:00:29
|
|
|
|
Nej
|
Če otrok že samostojno sedi jaz ne vidim problema, da otroka ni bi dali v avtosedež. Še posebaj če ni rad v lupinici. Ena kila gor ali dol .
|
|
|
| Stran: [1] |
najlepše od teh imen je?LupincaPatricija (
12%)
Laura (
22%)
Emanuela (
8%)
Petja (
12%)
Eva (
45%)
Število vseh glasov: 364Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!