|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj odločbe?
20.1.2012 11:51:44   
*Sinty*
Zanima me če katera ve kdaj bodo začele prihajat odločbe od vloge za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev? Pred kratkim sem sicer na TV zasletila, da še nimajo novega sistema na rač. in da zato še ni odločb, na netu pa nisem našla nobenega podatka kako je sedaj s tem. Katera ve?

"Vsakdo dela napake. Odpuščati jih je dejanje ljubezni."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj odločbe?
20.1.2012 12:47:55   
kajajaka
Na našem CSDju sistem še ne dela (info od včeraj)... torej odločb še nekaj časa ne bo. Bodo pa izplačila po starih odločbah - vrtec enaka cena kot lani, OD tudi... Po izdaji odločb bo pa poračun za nazaj...
Razen, če si dala kaj na novo, kar prej še nisi uveljavljala... Potem je bolje, da pokličeš na svoj CSD.

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 20.1.2012 12:48:17 >

(odgovor članu *Sinty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2012 13:50:05   
dreamhorse
To pomeni, da bom kljub spremembi (po njej bom plačevala več vrtca in dobivala manj OD) morala vračati, kar so mi dajali več in doplačevati vrtec.. A oni si to lahko privoščijo, jaz pa bog ne daj, da kaj ne bi javila.
Se mi ne zdi dopustno!

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2012 13:59:00   
Mat3ja22
Kolkor sem jaz zadnjič zasledila po "našem" radiu, da preveč izplačanih pravic ne bodo terjali nazaj, premalo izplačane, pa se bodo dobile nazaj (naknadno). Bi naj pa ble odločbe nekje do marca. Tako so nam rekli!

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2012 14:04:14   
petea
terjali jih verjetno ne bodo, ker jih bodo kar poračunali pri naslednjem oz. naslednjih obračunih

takšna je bila dosedanja praksa CSD in verjetno se bo ohranila tudi v bodoče

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2012 14:14:50   
gondola
Vprašanje je , kako bo s tistimi, ki po novi odločbi sploh ne bodo več upravičeni do nekega transferja, sedaj pa jim bodo izplačali. Ali bodo morali  ti denar vrniti, ker njim ne bodo mogli od nikoder več trgat, za nazaj, če več ne bodo prejemali določenega denarja.user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2012 14:23:59   
dreamhorse
Skratka, ne zdi se mi prav, da je veljavnost od nekega datuma a do tega datuma ne morem zagotovit narejenega dela s svoje strani. Kaj bi bilo, če bi jaz javila spremembo v 3 mesecih in ne 8 dneh, tako kot je pravilo? 

(odgovor članu gondola)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2012 14:30:25   
mojamura
samo nekaj me zanima....a moram jaz dat novo vlogo, (otr. dodatek), ker mi ta velja do 31.10.2012, zaradi zakona novega mislim?

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2012 14:30:59   
gondola
Ampak proti državi se ne da, nikoli se ni dalo in nikoli se ne bo. Tako je to v naši ljubi Sloveniji.
Mojamura, skoraj sigurno mislim, da ti ni treba dati nove vloge. Vložila jo boš, ko ti poteče ta odločba.

< Sporočilo je popravil gondola -- 20.1.2012 14:32:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2012 14:32:11   
petea
gondola,
verjetno gre nekako takole:
če imajo ljudje plače, se jih lahko terja preko izplačevalca dohodkov ali preko DURS-a.

Če samo prejemajo soc. transferje, pa se jim tam poračuna (ne vem pa točno, kako je glede zagotovljenih minimalnih zneskov izplačil).

(odgovor članu gondola)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2012 14:34:03   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

samo nekaj me zanima....a moram jaz dat novo vlogo, (otr. dodatek), ker mi ta velja do 31.10.2012, zaradi zakona novega mislim?

sem že našla, hvala

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2012 16:43:25   
branka28
Tudi mene zanima sledeče:
Moja hčerka je šla s 3.1.2012 prvič v vrtec.
Vlogo za znižano plačilo vrteca sem oddala zadnji teden v decembru.
Zanima me kdaj bom dobila odločbo?
Če sem par postov nazaj pravilno prebrala marca?
Ali do takrat plačujem polno ceno ali nič in od marca za nazaj?

Prosim za odg. če katera ve.
Hvala in lpuser posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2012 17:44:12   
liliana
Marca naj bi odločbe začeli pošiljati....ker pa so dobili informacijski program pred nekaj dnevi in se je že sesul, dvomim, da bo to ravno marca.....ker, po mojih predvidevanjih in izkušnjah iz preteklosti, se bo sesul še vsaj dvakrat...... user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2012 21:25:20   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Ali do takrat plačujem polno ceno ali nič in od marca za nazaj?

To je pa odvisno od občine. Nekatere občine oz. vrtci zaračunajo polno ceno dokler ni odločbe, mariborska pa je meni v tem času zaračunavala najnižjo ceno, kot da sem v 1. razredu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.1.2012 1:41:47   
Star_a
Nobene občine ne računajo polne cene

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.1.2012 9:28:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Star_a

Nobene občine ne računajo polne cene

sem mislila tistih 80% cene, pač najvišji razred.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Star_a)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.2.2012 19:03:56   
Taddy78
Odločbo za otr.dodatek sem dobila že 12.1., glede na izkušnje, pa bo na odločbo za vrtec treba še kar počakat. Če bodo zaradi novega sistema le-te pošiljali že marca, bo super, ker sem jo do sedaj vedno dobila komaj maja. In ja, je bilo eno leto kar hudo, ko sva morala plačevati za nazaj, eno leto pa prav fino, ko so prihajale položnice za 1 ali 2 evra.

A ve mogoče katera kako je z izplačili otro. dodatka? A so že bila, a bodo tudi ta kasneje?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?