Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za porodniško? 31.3.2008 10:45:36
|
|
|
|
ally1
|
Mislim, da je najbolje da pokličeš svoj pristojni CSD in poveš, da si na bolniški in kdaj bi oddala vlogo, mogoče ti bodo tudi tam predlagali da čimprej. Škoda pa bi bilo, da bi hodila tja brezveze in bi ti rekli da moraš oddati vlogo kasneje!
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za porodniško? 31.3.2008 10:52:28
|
|
|
|
Naja31
|
Najprej 60 dni pred nastopom porodniške in najkasneje 30 dni pred nastopom pordoniške.
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za porodniško? 31.3.2008 10:59:47
|
|
|
|
srki
|
A ne dobiš te vloge pri izbranem G in potem vse to odneseš na CSD in oni naprej urejajo . Evo, jaz sem že čisto pozabila, kako je bilo prvič.
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za porodniško? 31.3.2008 12:09:50
|
|
|
|
marty5
|
Lihkar to urejam in čeprav je tudi zame 2., sem tudi že vse pozabila . Torej: lahko začneš urejat najprej 60 dni pred PDP - prej ne, mislim pa da je najkasnejši datum, dan pred pričetkom porodniške. Najprej pa moraš od G dobit potrdilo o PDP. Na CSD dobiš obrazce in sicer: - sklop za porodniški dopust - sklop za dopust za nego in varstvo otroka - sklop za očetovski dopust (kar sicer oče ureja kasneje). V službi ti morajo na obrazcih izpolnit podatke o firmi in plači za zadnjih 12 mesecev. Ko vse izpolneš, neseš na CSD - s potrdilom od G o PDPju. Tako, čisto na kratko - upam, da nisem nič spustila... Pred 60 dni pred PDP pa ne moreš nič uredit, žal...
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za porodniško? 31.3.2008 12:52:38
|
|
|
|
helencica
|
Iskrena hvala vsem. Izkoristite današnji sončni dan in lep pozdrav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?