Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 10:14:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj nove odločbe dohodnine na ugovor? 5.6.2008 10:40:06
|
|
|
|
metkica1
|
ko sem jaz nesla ugovor tja, odločbo sem dobila tudi maja, je rekla, da dobim novo odločbo v septembru
|
|
|
|
RE: Kdaj nove odločbe dohodnine na ugovor? 5.6.2008 10:51:59
|
|
|
|
urška
|
sem pravkar zvedla: nove odočbe oz. informativni izračuni bojo šele septembra. škoda k nisem tega vedla že prej....
|
|
|
|
RE: Kdaj nove odločbe dohodnine na ugovor? 5.6.2008 11:57:36
|
|
|
|
NATAŠI
|
kaj šele v septembru pa saj niso normalni
|
|
|
|
RE: Kdaj nove odločbe dohodnine na ugovor? 5.6.2008 13:41:27
|
|
|
|
Maleal
|
kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj septembra komaj,pa saj niso normalni,to so se tak namerno zmotli,da ne rabijo zdaj toliko dnarja nakazat
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 14:57:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj nove odločbe dohodnine na ugovor? 5.6.2008 15:39:00
|
|
|
|
urška
|
jaz sem dala ugovor, ker je bivši totalno zaglumil (valda je mislil da je bolj papeški ko papež v rimu) in bil pameten glede vpisa vzdrževanega člana in preživnine. torej, jaz sem imela prej sina za pol leta, potem mi je reku bivši naj ga dam za celo leto. in zato sem dala ugovor. no mi je pa danes na davčni rekel, da bi me itak še enkrat obravnavali, ker je on dal ugovor in da ne ve, če bi sploh sedaj dobila denar, glede na to, da ima bivči ugovor noter. u glavnem prou jezna sem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?