|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj nov moderček?
5.2.2005 23:09:57   
Barbara L
Do kdaj dojke rastejo?
Me pri 26t še lahko presenetijo ali pa si lahko grem po nov moderček?

Barbara L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj nov moderček?
6.2.2005 8:41:52   
Bela
Jast sem začela v nosečnosti nosit kar doječi moderc,je zelo komot in elastičen, pa tudi snažen je:)
Novo bolj šarmantno perilo si bom privoščila, ko neham dojiti, med nosečnostjo pa ga nisem kupovala, ker tudi nisem vedela ali mi bo potem sploh še prav prišlo.

(odgovor članu Barbara L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj nov moderček?
6.2.2005 9:41:35   
malika
Jaz sem nekje do 30 tedna nosila stare modrce, potem pa sem morala po eno št večjega. Lahko pa res komot kombiniraš kar s tem za dojenje, ali pa še bolje za vsak slučaj si kakšnega večjega sposodi od kolegic-če imaš možnost seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj nov moderček?
6.2.2005 20:33:57   
Anonimen
jaz sem si okrog 18tedna mogla nove kupi, zal pa mi zdaj niso prav...so mi ze hudo premali:((

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj nov moderček?
6.2.2005 23:08:34   
frecy
Meni so tam do treh mesecev rastle ko nore, začele pa so mi rastit in bolet še preden mi je M zaostala. Sem si morala 2 nova kupit, mi tud od mamice niso bili več prav. No, zdaj, (29t) pa se je malo umirilo, mam že kaka 2 mesece tega enga, za dojenje pa bom počakala čem dalje, ker ne vem kaj jih še prime in začnejo slučajno spet rastit.

Se pa baje splača imet dober moderc, spoh če se ti zelo povečajo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj nov moderček?
7.2.2005 14:57:36   
inara
Jaz sem konec 23 tedna pa modrčka še nisem menjala in mislim, da ga zaenkrat tudi še ne bom.Ta rast dojk se mi zdi zelo različna-slišim zgodbe o tem kako nekatere že v drugem mesecu rabijo večje modrce in podobno.Vsekakor se mi zdi, da je najbolje čim manj zapravljat za večje obleke, ker je nosečnost kar hitro mimo in ti pol te stvari več ne pridejo v poštev.Za modrčke je drugače, to res rabiš.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj nov moderček?
9.2.2005 8:14:55   
Janika
Jaz ga nosim ze od zacetka nosecnosti, je blazno raztegljiv in se mi zdi, da ne bo treba še večjih stevilk kupovat. Zelo praktičen.
:nosecka:19t

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?