Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečniška oblačila 16.4.2008 19:50:53
|
|
|
|
baguSka
|
jst bi jih lohk ze zdej... pa sploh se noseca nisem..
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila 16.4.2008 21:14:17
|
|
|
|
Majuska
|
Hmmm, zdi se mi da v 4. mesecu, ko se mi je pričelo poznati in so hlače postale preozke
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila 16.4.2008 21:27:54
|
|
|
|
meta21
|
V 4. mesecu, ampak mi je že prej pasalo imet kaj bolj udobnega. Jaz sem si kar v stare kavbojke spredaj všila široko elastiko, da je bilo za premostit tisti čas , ko še ni za nosečniške hlače, za navadne pa tud ne več. Odvisno je kje nosiš, tak da nekega pravila, kdaj začet, ni!
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila 16.4.2008 22:26:57
|
|
|
|
mishel
|
Tudi jaz sem v 4. mesecu že kupila prve nosečniške hlače in večino mojih pomaknila v kot omare .
|
|
RE: nosečniška oblačila 17.4.2008 11:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
V prvi tam nekje v 6.mesecu, zdej bo pa verjetno že prej treba. To je ful odvisno tud od letnega časa oz. kakšne cunje na splošno nosiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?