|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj neha teči mleko??
20.4.2010 11:50:16   
Tato
Živjo!

ne vem če moje vprašanje paše v to rubriko, vendar me nekaj zanima. Imam 20 mesecev starega sina, pred več kot mesecom dni sem prenehala dojiti, ampak imam še danes mleko. Ali je to normalno?? Kdaj to preneha teči?

Hvala za odgovore.

Lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj neha teči mleko??
20.4.2010 11:58:29   
soncek3
Pa ti samo teče? Jaz sem dojila točno 14 mesecev, kake dva mesca po tem mi je še teklo, če sem stisnila, drugače samo od sebe pa ni. Sploh ena dojka je bila vztrajnauser posted image .
Ne se obremenjevat s tem, no edino, če ti samo teče, pa zna bit zoprnouser posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2010 12:00:46   
soncek3
Pa ti samo od sebe teče? Jaz sem dojila točno 14 mesecev, potem pa mi je še teklo mleko, no ne samo ,če sem stisnila. Sploh ena dojka je bila vztrajnauser posted image . Ne se obremenjevat s tem, edino, če ti samo teče, pa zna bit zoprnouser posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2010 12:01:16   
soncek3
Pa ti samo od sebe teče? Jaz sem dojila točno 14 mesecev, potem pa mi je še teklo mleko, no ne samo ,če sem stisnila. Sploh ena dojka je bila vztrajnauser posted image . Ne se obremenjevat s tem, edino, če ti samo teče, pa zna bit zoprnouser posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2010 12:01:36   
soncek3

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2010 12:02:34   
soncek3
Sorry, sorry, mi je javljalo napako, pa sem večkrat pritisnila potrdi.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2010 12:09:47   
Tato
ne to ne... samo če stisnem ... ampak me je mal zaskrbelo, ker mi je veliko mamic že reklo, da je njim prenehalo teči po enem tednu

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2010 12:15:52   
pupika
Tato jaz sem imela še dve leti po končanem dojenju mleko v obeh dojkah. Tako, da sem takrat pri G na pregledu povedala in me jedala na UZ ter na odvzem brisa. Se mi je pa potem po kakih par mesecev ustavilo.

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2010 12:23:48   
mini86
js bi se mal urinla zraven..dojim še 2x na dan in me zanima ali bi lahko bila že brez blazinic za dojenje..včasih opazim da je kej na blazinici, včasih pa ne..
kako ste prenehale z dojenjem..pač ne daš več verjetno aneuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2010 17:19:38   
emaa
Mini, če ti ne puščajo več (naj ti ne bi, ampak vsaka je drugače narejena), si komot brez blazinic. Jaz sem brez kakšna dva meseca, ponoči pa kak mesec, punca je stara 6,5 mesecev.
Tato meni je še vsaj pol leta, če ne več še mleko priteklo, če sem stisnila, tako da je to normalno.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2010 21:23:16   
Srčekgirll
Jst ko sm nehala dojit (okrog 9 meca), k sm mela že bl malo mleka ( ko sm stiskala je še malo teklo), sm si potem kr z mrzlo vodo polivala po prsih, saj mrzla voda zavira nastajanje mleka, topla pa da nastaja mleko. Pa je potem kmalu izginilo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2010 11:19:06   
ninocka
Po prvem otroku, pa ga nisem dojila polno in samo 3 mesece, mi je teklo se ful dolgo, vec kot pol leta. Po drugem (polno dojen do 13 meseca) pa samo se kaksen mesec, je pa res, da sem bila tkrat ze v tretje noseca.
Trenutno se dojim, ampak si ne upam bit brez blazinic, ker vcasih mi ne stece nic ven tud 3 tedne, zadnjic sem bla pa na kavi s kolegico in se je tamal prej nekaj jokal in so mi kar spustile, da sem mela 2 fleka na majici user posted image Trenutno so spet v fazi zalivanja user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2010 11:31:17   
krtekxx
po moje je to odvisno od posameznice. Mene 3 tedne po prenehanju dojenja teče pri tuširanju z bolj vročo vodo, blazinic pa nisem nikoli uporabljala, saj mi ni nikoli teklo samo od sebe ven.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!