Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj natopim porodniški dopust 10.6.2005 11:40:19
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Po mojih podatkih se nosečnica sama odloči, kdaj nastopi porodniški dopust. Ti ga vzemi kar 28 dni pred PDP tut če ti bodo kaj po svoje klobasal. Itak ti sama izpolnjuješ podatke za CSD. :miska:
|
|
|
|
Kdaj natopim porodniški dopust 10.6.2005 11:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Nima prav. Ne vem sicer kako je če si na borzi ampak če si na bolniški ravno tako lahko nastopiš 28 dni prej.
|
|
|
|
Kdaj natopim porodniški dopust 10.6.2005 12:26:16
|
|
|
|
urši77
|
Jaz sem bila od vsega začetka nosečnosti na bolniški, pa nastopim z porodniško 28 dni pred PDP. LP
|
|
|
|
Kdaj natopim porodniški dopust 10.6.2005 12:35:59
|
|
|
|
malika
|
Bemtiš zdaj pa res ne vem. Urši, pa si tudi na borzi ali v delovnem razmerju?
|
|
|
|
Kdaj natopim porodniški dopust 10.6.2005 13:01:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem bila na borzi in so mi rekli, da naj pride Joe to zrihtat, ko bom rodila. Tako da nisem šla nič prej, šele z dnem, ko sem rodila, če se prav spomnim:zmeden:.
|
|
|
|
Kdaj natopim porodniški dopust 10.6.2005 13:28:51
|
|
|
|
urši77
|
Jaz sem sicer zaposlena za nedoločen čas. Kar je meni znano se nosečnica sama odloči kdaj bo nastopila s porodniško :)
|
|
|
|
Kdaj natopim porodniški dopust 10.6.2005 20:58:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo kopiram s strani CSDja: "Mati mora nastopiti porodniški dopust 28 dni pred predvidenim datumom poroda, ki ga določi ginekolog. Mati pa se lahko odloči tudi, da bo nastopila porodniški dopust 42 dni pred predvidenim datumom poroda, vendar mora vedeti, da je skupno trajanje porodniškega dopusta v vsakem primeru 105 dni." Se pravi, da imaš na izbiro ali 28 ali 42 dni ne glede na okoliščine, saj nikjer nič ne piše o njih - edino, če se ni v zadnjih dneh kaj spremenilo - vendar ne verjamem. LP
|
|
|
|
Kdaj natopim porodniški dopust 10.6.2005 21:02:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni so brez heca na zavodu rekli tako, kot sem napisala:zmeden:.
|
|
|
|
Kdaj natopim porodniški dopust 10.6.2005 21:06:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, čakaj, na CSD sem pa že prej nekaj rihtala, samo se ne spomnim, koliko prej:ups:. Na zavodu pa šele, ko sem rodila, to pa 100%.
|
|
|
|
Kdaj natopim porodniški dopust 11.6.2005 7:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je gin. vprašala kdaj želim...pa sem rekla 42 dni, ampak to ne igra meni vloge, ker nisem zaposlena. Tako da..brezveze. Kar za 28 dni se odloči. Saj je tvoja izbira. :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?