Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj nastopi porodniška če... 5.3.2007 20:27:25
|
|
|
|
živa
|
Ne vem, ali še lahko izbiraš med obema možnostima, če pa lahko, bolniška ni ovira za izbiro - lahko greš tudi 28 dni pred rokom. Papirje moraš pa oddati v mesecu pred nastopom porodniške - če greš npr. v aprilu, oddaš v marcu. Približno tako, oddal naj bi en mesec prej. Izračunaj, kako ti pride boljše povprečje, če greš npr. na porodniško sredi meseca (vzeti moraš 12 mesecev, potem je pa odvisno, ali daš noter marčevsko plačo ali oddaš papirje, še preden jo dobiš - kar je ugodneje). Tako je bilo konec 2005/začetek 2006. Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 5.3.2007 20:30:08 >
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopi porodniška če... 5.3.2007 20:28:51
|
|
|
|
Andyy
|
Papirje je treba oddat 60 dni pred terminom poroda. Sicer nisem bila na bolniški ampak mislim, da je 28 dni. Veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopi porodniška če... 5.3.2007 20:31:47
|
|
|
|
živa
|
Opa, a 60 dni? Morda sem kaj zafrknila . Sem zdaj šla preverit in je res dva meseca prej. Torej: če greš aprila na porodniško, oddaš papirje v februarju. Mene niso haklali za dneve. Glede porodniške po nastopu bolniške pa definitivno drži, da greš lahko 28 dni pred rokom, imam doma še vse papirje, ker sem imela isto situacijo . Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 5.3.2007 20:34:35 >
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopi porodniška če... 5.3.2007 20:32:46
|
|
|
|
marsovcek
|
Porodniška se začne 28 dni pred rokom, zdj ne moreš več zbirat, oddat pa najmanj 60 dni pred rokom.
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopi porodniška če... 5.3.2007 20:34:48
|
|
|
|
Andyy
|
Ja sem šla gledat tiste papirje, ki sem jih dobila na CSD.
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopi porodniška če... 5.3.2007 22:44:56
|
|
|
|
sazi
|
Jaz sem papirje oddala 42 dni pred PDP (toerj 2 tedna pred nastopom porodniške), pa je bilo vse v redu nihče ni niti omenil, da bi kaj narobe
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopi porodniška če... 6.3.2007 14:09:58
|
|
|
|
jade1
|
Jaz sem nesla papirje 2 meseca pred PDP pa mi je socialna delavka rekla, da sem papirje prinesla prezgodaj. Začne pa se 28 dni pred PDP.
|
|
|
| Stran: [1] |
velika nočLelly28 RRAli s svojim otrokom za veliko noč ustvarite velikonočne voščilnice, ki jih pošljete potem po pošti?da (
5%)
ne (
95%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!