|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj narediti test?
23.8.2007 21:18:45   
MamiBom
Zdravo,

nova sem tule, pa sem še malce lovim ... brkljala sem po koledarju, pa priznam da se nisem najbolje znašla. Pred približno dvema tednoma sva se s partnerjem odločila za user posted image . Prejšnji teden sem dobila menstruacijo, s tem da sem izjemoma imela občutek, da mi bo telo kar razneslo. Prsi so me zelo bolele, da vsega ostalega sploh ne omenjam. Gotovo katera ve, kdaj je najboljši čas za opravljanje testa?

Hvala za pomoč! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj narediti test?
23.8.2007 21:21:36   
Pingvinčica
Počakaj da ti menstruacija zaostane vsaj en dan. Upam da čimprej zagledaš user posted image .

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 21:30:30   
MamiBom
Hvala Pigvinčica. Ma nekje sem brala, da naj bi kak teden po menstruaciji naredila test, pa nisem bila ziher, al ja al ne ... user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 21:32:29   
aja aja
imas teste, ki ti pokaze rezultat ze prvi dan po izostanko m, sam je pa tudi tvoja odlocitev...no jaz ti zelim da zagledas user posted image user posted image , veliko srece

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 21:44:01   
Anonimen
En dan po izostanku M naj bi že pokazalo. Če si imela M prejšnji teden, to pomeni da boš imela kmalu O, tak da pridno slončkat, mi bomo pa držali pesti da M naslednji mesec ne bo.user posted image

(odgovor članu aja aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 21:47:08   
MamiBom
Hvala dekleta user posted image   tako sem že nestrpna, da bi najraje že opravila test user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 21:49:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MamiBom

Hvala dekleta user posted image   tako sem že nestrpna, da bi najraje že opravila test user posted image

user posted image Verjamem, ampak če si imela prejšnji teden M je stran vržen denar. Ker niti O še ni bilo. Torej ni še niti do oploditve prišlo kaj šele do vgnezditve in zvišanja hormona, ki kaže nosečnost.

Priporočam da si v iskalnik napišeš ovulacija in prebereš teme ki ti jih bo ven vrglo, pol pa napiši še test in še to preberi. Da boš malo bolj razumela kako naše telo deluje v času od ene M do druge.user posted image

Pa lahko si izračunaš kdaj približno bo O oziroma tvoji plodni dnevi in takrat pridno slončkaš(pa drugače tudi itakuser posted image ). Izračunaš si lahko tukaj: http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp

(odgovor članu MamiBom)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2007 21:53:11   
MamiBom
Sem že računala po koledarčku, vendar je moj ciklus zelo spremeljiv in je težko določiti plodne dneve. Se bom raje držala slončkanja, kot praviš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2007 21:54:24   
Anonimen
Pametnouser posted image , mi se tud tega držimouser posted image

(odgovor članu MamiBom)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2007 22:16:50   
MamiBom
hja no... ziher je ziher user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?