|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj naj naredim test?
5.9.2008 22:20:52   
pufi 2003
Glede na vgnezditveno krvavitev, na krče v spodnjem delu trebuha, na boleče prsi, na mojo pretirano zaspanost in požrešnost skoraj nimam nobenega dvoma več, da sem noseča. Malo me preseneča le to, da smo pri prvem otročku na njem delali pet mesecev, ta pa je ratal v prvem poskusu.
Zanima me kdaj lahko naredim test, če je 1. Dan moje zadnje m 10.8.2008.
Hvala za vaše odgovore. Upam, da tako dobro poznam svoje telo in se ne motim glede nosečnosti.
Lep pozdravček vsem

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.9.2008 22:55:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VAŠE MNENJE
5.9.2008 22:24:27   
Jančika_
Če imaš 28-dnevne cikluse, bi ga jaz naredila v nedeljo zjutraj, na 29. dan. Srečno!

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2008 9:07:35   
tanja040
pufi 1. dan moje zadnje M je bil tudi 10.8. in ker nisem mogla čakat sem test naredila prehitro in mi je pokazal -  ,tako da sedaj čakam na izostanek in močno upam na user posted image LP TANJA

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2008 11:33:10   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Če imaš 28-dnevne cikluse, bi ga jaz naredila v nedeljo zjutraj, na 29. dan. Srečno!

se podpišem..

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2008 12:22:40   
Maxy
Pozdravljene!
Moja zadnja M je pa bila 12.8.08, to je 3 mesec, ko se trudiva. Sem včeraj delala BC pa je pokazal eno vidno črtico, una ta druga pa je vidna sam pod svetlobo. Res je zelo, zelo bleda. Danes M še ni prišla, in jo niti ne pričakujem, baz. temper. mi je zrasla kar na 37,2. Sem bla pa zdej v lekarni, pa mi je rekla, da noseča očitno sem, naj pa jutri naredim še CB. Upam, da bo + viden, ker se res nisem še začela veseliti. Znakov imam pa ful, skoraj vse.
Držim pesti za vse, da bi zagledale magični črtici.  Pa, lp

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2008 13:26:14   
Maxy
Pufi 2003, počakaj do jutri. Očitno bova skupi delale test. No sporoči rezultat. Prej sem pozabila napisat, da imam 25-dnevne cikluse.

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2008 14:06:33   
tia12
Obe počakajta na izostanek M.
Pa srečno!

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2008 15:04:02   
Maxy
Tia12, saj to je jutri. Danes je moj 26. dan pa jo ni in ni. Pa upam, da jo do večera res ne bo in da bo jutri zjutri user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2008 16:00:53   
tia12
Ne si dajat preveč upanja, kar bo pa bo....Tudi pri meni je ni in ni bilo, zamujala 3 dni potem pa prisla....mal zivčki tud nardijo svoje ves...
Naslednji mesec, ko se pa nisem obremenjevala s tem....se je pa takoj po 1 dnevu pokazala user posted image .
Obema zelim, da bi bili srečki nosečki, vendar počasi....saj se nikamor ne mudi....drzim pesti.

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2008 16:03:56   
tia12
Si napisala MAXY da je bila druga črtica na BC bolj svetle barve?Ampak bila pa je ne....čestitam! user posted image user posted image user posted image
Če imaš moznost takoj po CB, čakamo rezultate.....

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2008 18:47:36   
ROŽICI
a če ti tamperatura naraste potem si noseča?al kak...user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2008 18:53:46   
tia12
Temperatura je velikokrat povišana ob ovulaciji...

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2008 19:38:06   
ROŽICI
ja saj imaš povišano tem. prej da dobišuser posted image ..tak da to ni znak da is že karuser posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2008 19:50:49   
tia12
Ja pa če punca pravi,da ji je BC pokazal dve črtici?
Česa tuki ne razumes?

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2008 10:00:03   
Maxy
Ja danes je pa bil +. Bazalna tem. imam pa povišano, in logično ni padla. Ja super, a ne! Ja, pa ratal je v tretje. Še nisem čisto dojela, da sem user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2008 10:06:47   
mamma
Iskrene čestitke Maxy,lepo nosečnost in čim manj težavic:)))

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.9.2008 11:01:38   
tanja040
čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa velikouser posted image

(odgovor članu mamma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2008 12:10:26   
tia12
 Čestitam MAXY,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepih user posted image ti želim....

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.9.2008 15:01:07   
tanja040
pufi a je kaj novega ?????? Mene vse boli ijn tečna sem kotuser posted image , tako da jo verjetno dobim user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.9.2008 19:04:09   
pufi 2003
Danes zjutraj sem že opazila rjav izcedek, tako da testa sploh nisem delala. Očitno jo bom dobila, pa čeprav sem bila tako prepričana, da je ne bo. No, saj je bil to šele prvi mesec poskušanja, tako da ne obupam in grem naprej v nove boje.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.9.2008 19:46:20   
tanja040
Seveda sej bo user posted image
Mene se pa nekaj loteva imam vročino in vse me boli, M pa še ni čeprav sem že založena z protibolečinskimi tabletami, upam da je ne bouser posted image

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.9.2008 21:58:01   
ROŽICI
čestitam Maxy!naj nosečnost lepo poteka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?