|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj naj naredim test?
28.8.2008 11:29:00   
Anonimen
Zadnjo user posted image  sem imela 5.8. Morda za spoznanje malo drugačno kot običajno...3,4 dni prej...

user posted image  pred tem pa 8. ali 9.7. ne vem točno, ker nisem toliko v tem da bi zanosila, zato nič ne štejem in ne računam. user posted image  že imava.
user posted image  sva 2 dni za čas ovulacije ( skoraj 100%) ker jo čutim in sem imela takrat vse znake ovulacije.. To je bilo 23. in 24.7.
Naj povem, da ovulacijo čutim tako, da me ful bolijo jajčniki in sluzi je ogromnooooooo, ker je drugače sploh ni...

Ta mesec ovulacije nisem več čutila... naj bi bila prejšnji teden recimo.

Opažam pa zadnjih par dni, da mi je grozno slabo, bruham sicer ne, ne manjka pa dosti... pa čudno napet trebuh imam. Ovulacija ni, ker ni sluzi, pa zelo mi je slabo. Vem, da sem lahko noseča kljub user posted image  ki je bila  5.8. pa me sedaj zanima če že lahko naredim test in ali je nujno da ga naredim zjutraj?

Niso pa to znaki zaradi živčkov, ker pravim da nisem čist nič obsedena s to željo po zanositvi, ne rečem pa da še en user posted image  ne bi bil zaželjen...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj naj naredim test?
28.8.2008 11:51:36   
pikicao.
lahko probas naredit test ze danes, sam ne vem kok mas hormona v seb, tko d ce ga mas velik ti ga bo zaznal test tud popoldne, drugace ga pa zjutri nared

drzim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2008 12:13:38   
sakuL
rajši počakaj, da boš vsaj ene 2 dni po nedobljeni M, pa bo skor za zihr pokazal, če te pa tolk matra da ne mors počakat, potem ga pa naredt, zjutraj

pa srečnouser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2008 12:30:27   
Tejchy25
Hojla!
Pozdravljene vse, ki sodelujete v debatah! Sm se skorajžla in se vam pridružujem. Z mojim sva v 4 krogu, upava, da nama čimprej uspe.
Zanimajjo pa me vaše izkušnje, kdaj vam je test pokazal user posted image , koliko dni po izostanku? Men zamija 5 dni, pa nič user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2008 12:33:45   
florecita
koliko dni po izostanku

meni BC mini na dan pričakovane user posted image  rahlo, drug dan pa že kr user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2008 13:08:04   
glen
Jaz bi še malo počakala

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2008 13:30:44   
Anonimen
Zadnjo sem imela 5.8. Morda za spoznanje malo drugačno kot običajno...3,4 dni prej...

pred tem pa 8. ali 9.7. ne vem točno, ker nisem toliko v tem da bi zanosila, zato nič ne štejem in ne računam. že imava.
sva 2 dni za čas ovulacije ( skoraj 100%) ker jo čutim in sem imela takrat vse znake ovulacije.. To je bilo 23. in 24.7.
Naj povem, da ovulacijo čutim tako, da me ful bolijo jajčniki in sluzi je ogromnooooooo, ker je drugače sploh ni...

Ta mesec ovulacije nisem več čutila... naj bi bila prejšnji teden recimo.

Opažam pa zadnjih par dni, da mi je grozno slabo, bruham sicer ne, ne manjka pa dosti... pa čudno napet trebuh imam. Ovulacija ni, ker ni sluzi, pa zelo mi je slabo. Vem, da sem lahko noseča kljub ki je bila 5.8. pa me sedaj zanima če že lahko naredim test in ali je nujno da ga naredim zjutraj?

Niso pa to znaki zaradi živčkov, ker pravim da nisem čist nič obsedena s to željo po zanositvi, ne rečem pa da še en ne bi bil zaželjen...

naj povem, da sem pravkar delala test BC mini, in mi je po 10. min približno pokazal user posted image , čeprav v navodilih kao  piše da test po 10. minutah ni več zanesljiv...
je pa res tudi to, da sem bila danes že vsaj 4x na WC-ju in tudi če sem resuser posted image , je hormona bolj malo.

naj pa še povem, za ostale, ki ste ali boste test odčitale po 10. minutah, da ni nujno, da je test zato nezanesljiv!
Jaz se spomnem ko sem 1.zanosila, je bilo tudi tako videt šele po 10. minutah ali celo več. Drug dan zjutraj pa 2 krepki črtici, pa tudi ne vem več če res v času 3-5 min. Tako da jaz se na ta čas ne oziram preveč.

Me pa zanima tiste, ki niste bile noseče, ste kasneje morda na testu opazile rahle user posted image , torej vam je test narobe odčital? Kot naj bi meni recimo sedaj?

Test bom ponovila jutri zjutrajuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2008 13:38:58   
Naja30
Pred kratkim je moji prijateljici test po 10 minutah narobe pokazal nosečnost. Ko je še enega naredila, je bil pa čisto negativen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!