Anonimen
|
Zadnjo sem imela 5.8. Morda za spoznanje malo drugačno kot običajno...3,4 dni prej... pred tem pa 8. ali 9.7. ne vem točno, ker nisem toliko v tem da bi zanosila, zato nič ne štejem in ne računam. že imava. sva 2 dni za čas ovulacije ( skoraj 100%) ker jo čutim in sem imela takrat vse znake ovulacije.. To je bilo 23. in 24.7. Naj povem, da ovulacijo čutim tako, da me ful bolijo jajčniki in sluzi je ogromnooooooo, ker je drugače sploh ni... Ta mesec ovulacije nisem več čutila... naj bi bila prejšnji teden recimo. Opažam pa zadnjih par dni, da mi je grozno slabo, bruham sicer ne, ne manjka pa dosti... pa čudno napet trebuh imam. Ovulacija ni, ker ni sluzi, pa zelo mi je slabo. Vem, da sem lahko noseča kljub ki je bila 5.8. pa me sedaj zanima če že lahko naredim test in ali je nujno da ga naredim zjutraj? Niso pa to znaki zaradi živčkov, ker pravim da nisem čist nič obsedena s to željo po zanositvi, ne rečem pa da še en ne bi bil zaželjen... naj povem, da sem pravkar delala test BC mini, in mi je po 10. min približno pokazal , čeprav v navodilih kao piše da test po 10. minutah ni več zanesljiv... je pa res tudi to, da sem bila danes že vsaj 4x na WC-ju in tudi če sem res , je hormona bolj malo. naj pa še povem, za ostale, ki ste ali boste test odčitale po 10. minutah, da ni nujno, da je test zato nezanesljiv! Jaz se spomnem ko sem 1.zanosila, je bilo tudi tako videt šele po 10. minutah ali celo več. Drug dan zjutraj pa 2 krepki črtici, pa tudi ne vem več če res v času 3-5 min. Tako da jaz se na ta čas ne oziram preveč. Me pa zanima tiste, ki niste bile noseče, ste kasneje morda na testu opazile rahle , torej vam je test narobe odčital? Kot naj bi meni recimo sedaj? Test bom ponovila jutri zjutraj
|