|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj naj naredim test?
21.2.2008 11:33:22   
Anonimen
Pozdravljene.
Feb. nepričakumuser posted image .
Zadnjo user posted image sem imela 20 januarja.Ciklis pa imam na 30-35 dni.
Naj počakam še malo s testom?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj naj naredim test?
21.2.2008 12:17:37   
pike
Pozdravljena,
ja če imaš cikle dolge 30 -35 dni upoštevaj daljši cikel. Se pravi, da si danes 32 dan ciklusa. Jaz bi na tvojem mestu počakala še kakih 5 dni in nato naredila test. Držim pesti, da ti je uspelo. Lep sončenuser posted image pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2008 12:37:33   
tasa.m
Jaz imam podobno situacijo kot ti. user posted image  imam na 33 oz. 35 dni, tako da bom počakala na najdaljši cikel in to je 40 dni (2x se mi je že zgodlo, da je prišla tako pozno) in potem bom delala test (če bom seveda zdržala user posted image ) oz. če me ne prehiti user posted image . Ampak verjetno če si že zdaj user posted image  bi ti moral tudi test že pokazat user posted image user posted image  (ni 100 %, ampak v večih primerih je tako), jaz se bom probala zdržat, da potem ne bom preveč razočarana, prejšnjič ko sem delala test, se je točno čez uro pojavila user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 12:56:01   
glen
tasa.m
Zdrživa vsaj do ned. pa ga v ned. skupi nardiva a?

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2008 12:58:23   
liam
Držim pesti za vaju!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2008 13:02:31   
glen
liam hvala,tako se bojim razočaranja.
Pa tudi če se pokaže plus me je strah sem po ss

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2008 13:37:16   
tasa.m
Glen, velja za v nedeljo oz. ponedeljek (mislim, da bodo ene punce delale test v 26.2.), jaz si moram še test nabavit (si ga bom jutri, ker drugače ne bi zdržala). Pa ne razmišlaj o ss user posted image , razmišlaj samo o pozitivnih stvareh, pa bo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2008 13:54:39   
tulipancica
Meni user posted image  zamuje 3 dni. Naredila sem ze 2 testa in nic (3 dni nazaj in danes). Bi bil test ze verjetno pozitiven, če bi bila noseča? Ima katera izkušnjo, ko je test najprej neg. in čez nekaj dni pozitiven?
Lp

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2008 14:01:32   
Taula
Ima katera izkušnjo, ko je test najprej neg. in čez nekaj dni

Pri meni je bilo tako. Samo sem imela neredno M.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tulipancica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2008 14:02:13   
glen
Tulipančica,priajteljici je ful pozno test pokazal user posted image ,tako da je še upanje

(odgovor članu tulipancica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2008 14:02:55   
glen
tasa.m
Zmenjeno,v ponedeljek,če sevedauser posted image nepride prej,upam da neuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?