Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2006 15:22:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj naj bi dobila M??????? 25.8.2006 15:38:34
|
|
|
|
daria78
|
Ljuba duša, kako naj me vemo???? Če si imela nezaščiten spolni odnos je možno da si noseča, sicer pa M lahko zamuja iz več različnih vzrokov. Ne otežuj si življenja brez potrebe in pojdi kupit CB.
|
|
|
|
RE: Kdaj naj bi dobila M??????? 25.8.2006 19:56:05
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Mislim, da bo CB dobra rešitev.
|
|
|
|
RE: Kdaj naj bi dobila M??????? 27.8.2006 0:48:26
|
|
|
|
Ursi2
|
Punce, saj vem, da je test najboljša rešitev! Samo če delaš na tem že 4 leta, imaš razočaranj že počasi dovolj, tako pa vsaj ostane veliko upanja! No, M še ni, zamuja mi vsaj 2-5 dni, ker je malo zmedeno tam dol vse, tako da bom v pon kupila test in naredila, če se do tedaj še nič ne pojavi! Tako zelo upam, da bi končno uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kdaj naj bi dobila M??????? 27.8.2006 10:46:04
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Punce, saj vem, da je test najboljša rešitev! Samo če delaš na tem že 4 leta, imaš razočaranj že počasi dovolj, tako pa vsaj ostane veliko upanja! URŠI sva na istem tud mene očitno ta mesec psiha daje pa še vseeno sem 100% da je PMS Javi se mi na zs - bova mal podebatirali lp, tosja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?