|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj naj bi dobila M???????
25.8.2006 15:16:41   
Ursi2
Lep pozdrav, punce!
Eno vprašanje imam za vas!
Ponavadi sem imela M nekje 25 ali 26 v mesecu. Dva meseca do sedaj pa sem jo dobila že 22 in potem sem imela čisto rahlo do 25, potem pa se mi je pa vlilo. Tako je bilo dva meseca. In po mojih izračunih bi jo morala dobit nekje med 22 in 25. Pa je zaenkrat ni, sem pa imela kakih 14 dni nazaj en dan tak rdeč izcedek. Kaj mislite? Saj vem idi in kupi tast, pa mi nekako še ni, malo je še tako upanja, čeprav sem zlo nestrpna!
Hvala vam! Super ste!!!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
25.8.2006 15:22:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ursi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj naj bi dobila M???????
25.8.2006 15:38:34   
daria78
Ljuba duša, kako naj me vemo????
Če si imela nezaščiten spolni odnos je možno da si noseča, sicer pa M lahko zamuja iz več različnih vzrokov. Ne otežuj si življenja brez potrebe in pojdi kupit CB.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2006 19:56:05   
Pingvinčica
Mislim, da bo CB dobra rešitev.

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2006 0:48:26   
Ursi2
Punce, saj vem, da je test najboljša rešitev! Samo če delaš na tem že 4 leta, imaš razočaranj že počasi dovolj, tako pa vsaj ostane veliko upanja!
No, M še ni, zamuja mi vsaj 2-5 dni, ker je malo zmedeno tam dol vse, tako da bom v pon kupila test in naredila, če se do tedaj še nič ne pojavi! Tako zelo upam, da bi končno uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2006 10:46:04   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Punce, saj vem, da je test najboljša rešitev! Samo če delaš na tem že 4 leta, imaš razočaranj že počasi dovolj, tako pa vsaj ostane veliko upanja!

URŠI sva na istem user posted image  tud mene očitno ta mesec psiha dajeuser posted image  pa še vseeno sem 100% da je PMS
Javi se mi na zs - bova mal podebatiraliuser posted image  user posted image  user posted image

lp, tosjauser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2006 20:31:45   
zverinica
oj... meni je zamujala 10 dni... v petek sem naredila test, ki je pokazal negativno
user posted image - no danes sem pa dobila... tudi jaz imam dovolj razočaranj.

Upam, da ti bo jutri test pokazal user posted image . Držim pesti za vaju!!!!!!!!
LP

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?