|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj na prvi sprehod
29.3.2008 19:47:25   
zolika
Pozdravljene!

Rodila sem v 33 tednu nosečnosti - danes smo stari natanko mesec dni. Pa me zanima kdaj ste ve šle prvič s svojimi malčki na zrak in za koliko časa?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 31.3.2008 21:11:51 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KDAJ NA PRVI SPREHOD
29.3.2008 19:52:04   
vesel
Jaz mislim,da lahko že greste,če je seveda vse ok z malčkom. Za začetek 10 min.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2008 20:11:50   
emaa
Rodila 2kg dvojčka s 36 tedni, eden je bil 14 dni v topli posteljici, ven sem ga peljala pri treh tednih in pol( 6 dni po prihodu domov), takoj ko ni deževalo (decembra), po moje, da greš brez problema ven. 

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2008 20:50:19   
CUKRČEK
jaz tudi rodila dvojčke v 34 tednu in sem jih peljala ven takoj, ko smo prišli domov..torej po 14-i dneh.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2008 21:10:00   
zolika
...Hvala za odgovore!

Jaz tud mislim,da ne bi smelo bit nič narobe, če gremo ven! Doma sva danes ravno en teden - pa smo danes izkoristili sonček in šli za 10 min ven!

Mali je spal - in mislim,da mu ni škodlo! Svež zrak še nobenemu ni...kaj ne? Sicer pa - zakaj bi otroke zavijali v vatico in jih varovali vsake sapice...potem pa bodo še bolj občutljivi!

Najin fant je čist OK - tako,da mislim, da res ne bi smelo bit nič narobe!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2008 21:22:26   
anajmad
Rojeni v 26 T,na EINT 70 dni in šli ven po 7 dneh  in tudi marca,kot vi.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?