Taj
|
;)živ žav, Meni se je včeraj začel 32. teden in ugotavljam prav isto kot ti Maša:kava:, da postaja vsakdanji tempo pšo 8 in več ur naporen in da sem kronično neprespana, ker poleg tega, da se ne uspem spraviti spat pred 22.30, potem tudi vse manj spim:zaspan: in se vse bolj samo še prekladam iz enega boka na drugega in se zjutraj zbudim še malce bolj utrujena kot prejšnji dan:(( Vem, da je vse to precej normalna reč, ampak kljub temu, da imam svoje delo strašansko rada, bom najkasneje čez 14 dni dokončno zaključila, morda še kak dan prej, ker imam še nekaj dni dopusta:morje:.Mislim,da smo bile kar pridne in so naši delodajalci lahko več kot zadovoljni z nami:bravo: Prav smešno se mi zdi, ko berem v knjigah in revijah, da naj bi nosečnica v tem obdobju v katerem sva mi2, Maša, počivale večkrat na dan po uro ali dve, pa si mislim, kako naj bi to šlo, če sem od 8h do 17h v službi???:zmeden: Morda bi si morala prinesti posteljo;),ha ha! Dejstvo pa je, da kljub temu, da so vsi okrog mene zelo prijazni:love:, nimam dela čisto nič manj in bom morala kar sama odklopiti, kajti dokler sem tu, računajo na mojo polno formo!:sloncek::sloncek: Da bi se tale deževni:( petek čim prej spremenil v en sončen vikend (če verjameš)in da bi imele vse skupaj čim več časa za en pošten počitek in polnjenje baterij pred finišem, ki nas čaka in pred množico neprespanih noči, ki še sledijo:zaspan::zaspan:, pozdravček vsem, :metulj:, Taj:rozica:
|