|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj na CTG?
8.2.2006 13:44:19   
neja76
Sem v 36 t in imam še pregled pri svojem gin. Kdaj bo me poslal na CTG, ali lahko jaz kar grem v porodnišnico in se tam naročim na CTG in še na UZ. Moj gin. mi vec UZ ne bo delal, zadnjega sem imela v 20. tednu. Ali pa naj grem samoplačniško?

Je kateri tudi znana tako imenovana dnevna klinika v porodnišnici? Baje si not eno dopoldan, da naredijo vse preiskave: kri, pritisk, urin, UZ, CTG.. Baje to brezplačno pripada vsaki nosečnici?

Uživajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj na CTG?
8.2.2006 13:59:03   
cicido
Ko sem hodila v LJ porodnisnico k dr. Blejcevi, sem od 33 t imela vsakih 7-10 dni CTG, UZ pa zadnjega v 33 tednu. Pa kri in vodo so mi tud kontrolirali do konca. Sem pa imela cerklazo, mogoce zato. Ampak, ko sem se v cakalnici pogovarjala z bodocimi mamicami, so imele pa normalni pregled-kri, voda, CTG.

(odgovor članu neja76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2006 14:41:07   
arielca
Jaz sem imela CTG v 39. tednu (do takrat pa samo običajne kontrole pri G). Takrat so bili vidni tudi popadki, tako da sem 8 ur po tem že cartala mojo user posted image . Če nimaš težav in če imaš redne kontrle pri G, potem CTG sploh ni tako nujen.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2006 14:44:19   
KODA
Pri tastarejšem sem imela samo 1x CTG,takrat v porodni,ko sem prezgodaj rodila.
Pri tadrugem pa sem ga imela od 26 tedna dalje,pri vsakem obisku ginekologinje v porodnišnici.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2006 15:20:55   
jasnica
Men so začel delat CTG v 34tednu zaradi lažnih popadkov, drugače pa ga moja ginekologinja začne delat 2 tedna pred PDP. UZ pa tudi naj bi  bil v 20.tednu razen če imaš kakšne težave jih je več. Men jih delajo dvakrat mesečno ker je imela punčka zastoj rasti, zdej pa končno raste kot je potrebno.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2006 16:03:39   
Anonimen
Prvi CTG v 40. tednu, sicer pa UZ na vsakem pregledu.

(odgovor članu jasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2006 16:35:39   
suky
CTG od 36.tedna naprej vsak teden + pregled s strani G. Me ma vas čas pod nadzoromuser posted image  Pa sem mela normalno nosečnost...no, jo še mam, samo pri nas na Jesenicah mamo vse user posted image  isti postopek.

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2006 16:38:38   
tinkatonka
Pri meni je CTG že od 36.tedna nosečnosti, ga pa ima moja G., tko da mi ni potrebno hodit v porodnišnico. V zadnjem mesecu nosečnosti imam pri njej pregled 1× tedensko in takrat vsakič naredi CTG, do sedaj sem imela torej že 3. Ampak to je res odvisno od G. do G.

Kaj pa če bi kr poklicala v porodnišnico in vprašala? Saj te nič ne stane. Bolje da vprašaš, boš vsaj pomirjena.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......