|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj morfologija?
10.3.2006 14:53:14   
saraja
Pozdravljene vse na RR!!
Zanima me, kdaj je pregled morfologije? Naslednji pregled imam v 20t, mislite, da mi jo bo G naredila? Ali lahko partner pride zraven?

Hvala za vaše odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj morfologija?
10.3.2006 15:04:51   
XXYY
Živjo!

Jaz mislim, da je morfologija tudi v 20 t. nosečnosti in takrat lahko pride tudi tvoj partner s teboj, ker se takrat tudi najlepše vidi na UZ. vse. Tudi spol, če bo pravilno obrnjen, da se bo videlo.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2006 18:13:50   
Alisa
Večinoma jo ima v 20. tednu, jaz naprimer jo imam v 21. tednu. edino to ne vem mene je naročila in sem za to že vedela 1 mesec kdaj mam, je pa res da sem naročena pri drugi gin. ki bo to opravila.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2006 18:30:48   
petrusata
Sama sem jo imela v 23 tednu. Naredijo jo enkrat po 20 tednu nosečnosti.
Partner je bil tudi zraven. Takrat se  res vsi organčki lepo vidijo.
Pa veliko sreče še v naprej!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2006 12:17:34   
KODA
Prvič sem jo imela v 21 tednu,tadrugič pa v 22 tednu. Moj bi lahko šel zraven,pa ni mogel v službi dobiti prosto.user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 11.3.2006 12:18:01 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu petrusata)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2006 18:56:53   
mojca75
Ojla,

jaz sem imela pregled tudi v 20 tednu, ampak me je takrat G. naročila na morfologio v porodnišnico (G. dela v Leonišču) , tako da sem se šla naročit potem tja,samo tolk da veš, če imaš zdravnika v leonišču in dela tudi v porodnišnici da je možno da te bo na morfologijo naročil v P. V ZD pa po večini morfologijo delajo takrat ko prideš - pazijo da te naročijo v 20 - 22 tednu.
To ti govorim predvsem zato, če tvoj težko dobi fraj, moj takrat v 20 tednu ni mogel z mano in je bil ful vesel, k sem imela morfologijo teden dni kasneje - tudi drugi dna, ko je bil frej.user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2006 13:27:25   
saraja
Hvala za odgovore! Upam, da bom že 28.3. imela morfologijo in da bo atek lahko šel zraven! Vsem želim lepo user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?